Mennyi ideig bírja az akkumlátorja a Blackberry 9700-nak?
Szeretnék vnni egy blackberry 9700 teefont és sokan szt mondják, hogy 6-7 napig bírja a készülék. Ez igaz?
Elsősorban olyan válszoljon akinek volt vagy van blackberry 9700-a.
Ha nem használod akkor igen, a készenléti ideje hosszú, de a játék, zene és telefonálás nem tartozik bele, tehát egy kis nyomogatás és egy óra telefonálás már a felére csökkenti az akkut.
Aktív használat mellett 2 nap garantált.
Amúgy sohasem értettem az ilyen maratoni készenlét fanokat, nem égő feltölteni egy telefont minden nap.
Tudom hogy nem égő, csak mivel sokat vagyok távol meg nem mindig vagyok itthon azért jó a hosszú üzeidő.
Esetleg tudnál ajánlani wifi-s qwerty billentyűs telefont aminek azért jó is az üzemideje? (3-4 nap)
Nemrégen olvastam egy tesztet egy sráctól aki lemérte a Nokia Lumia 800 a Bold 9900, az iPhone 4S és a Galaxy S2 üzemidejét.
Az eredmény a következő. A Lumia középértéket mutatott minden teszten. Tehát se a legjobb se a legroszabb nem volt. A Galaxy S2 szépen teljesített videózásnál (a legtovább bírta) de minden másban alul maradt. Az iPhone kiemelkedően jól bírja a multimédiás nyúzást ám a telefonfunkcik gyorsabban szívják le mint a többit. A Blackberry kiemelkedően jól bírja a telefon funkciókat de a multimédiára és a játékra a leggyengébb.
A Bold 9700-nak tényleg nagyon jó az üzemidelye de ha BB-t akarsz venni akkor azért azzal legyél tisztában mi is az a telefon. Nehogy nagyot csalódj aztán. (keress rá akár itt is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!