Blackberry 9860 vagy 9900 esetleg 9790?
Melyik telefont választanátok a 7es szériából és miért?
- A legolcsóbban a 9860ashoz tudnék hozzájutni. Bár volt Stormom de őszintén a BB nem túl jó az érintő képernyőben (alapvetően nem szeretek rajta gépelni). A 9860 viszont 5hónap garianciával most enyém lehet 49ért.
- Vagy 72ért most hozzájuthatok egy 9900hoz. Ez két hónap garanciás már csak.
- Aztán van még egy 9790es 84ért. Ez új 2 év garanciával és ez tetszik a három közül a legjobban mert kicsi, kis helyen is elfér de ez a legdrágább is.
Mivel lenyúlták a telefonom vennem kell egy újat. De nem tudom a három közül melyiket szeressem. Teljesen új készüléket nem szeretnék mert várhatóan a BB10 lesz a következő ilyen telefonom. Addig azonban megtenné.
Igen használt telefon mindhárom és jó helyről származik. Blokkal BISregelhetőek...stb.
Hát ez egy jó kérdés. a 9700as szériát szerettem. A 7es szériáért viszont nem adnék ki 140et.
Viszont ilyen áron még elgondolkodom rajtuk. És ki tudja talán végre lépnek valami értelmeset most hogy baj van.
A telefont elsősorban telefonnak használom. A tabletem jó netezni, olvasgatni, mahjongozni...stb. Telefonban pedig nincs baj a RIMel.
A 9860ast nem ajánlom. Volt olyanom amíg el nem lopták és az érintő képernyős mobilokról még van mit tanulnia a RIM-nek. A hibáit inkább nem sorolom.
a 9900 és a 9790-es között igazából méretbeli különbségek vannak. Így nézd. A 9790est ahogy írtad is kis helyre is el tudod rakni. Teljesítményben közel ugyanazt kapod. Ugyanazokat a gyenge alkalmazásokat kell meghajtania, ami pedig jó benne azt mindegyik alatt ugyanúgy megtalálod.
A 9900as szélesebb így jobb rajta a gépelés.
A 9790esben van autofocus így valamivel jobb képeket készít... csodát ne várj tőle azért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!