Nemrég ellopták a telefonom, de kaptam újat és megmaradt a számom. Miért történik ez a dolog (többi lent)?
Szóval kb. 1 hónapja ellopták a táskám, benne minden papírommal és a telefonommal. Az irataimat később valaki megtalálta és visszajuttatta hozzám, persze a telefont nem, az gyanítom, hogy nem is lesz meg. Kaptam új telefont, ezzel nem is lenne gond, csakhogy pár napja egy nőt keresnek különböző emberek az én számomon, s amikor megkérdezem, hogy milyen számot hívtak, visszamondják az én telefonszámomat. Ez hogy lehetséges?
A másik nagyon furcsa dolog, hogy a múltkor a nagymamám hívott engem, de nem tudott elérni, azt mondta, hogy mindig egy pasi veszi fel. Na most ez hogy lehet? Én nem adtam oda a telefonom senkinek, ez 100%, tehát, ezt a készüléket, ami most van nálam, biztosan nem vehette fel semmilyen pasi. A nagyim pedig többször is megpróbált hívni, tutira nem ütötte el a számomat, vagy ilyesmi...
Mit lehet ilyen esetben tenni, illetve hogyan lehetséges, hogy ilyen megtörténjen?
Köszönöm szépen a válaszokat!
A tolvajok amatőrségéhez pedig van egy sztorim:
barátnőmnek pár évvel ezelőtt ugyanígy ellopták a táskáját, neki "csak" pénz volt benne, ami értékes, illetve az iratai.
A tolvaj másnap bejelölte a myvip-en! Igen, ennyire amatőr volt! Később megtalálták a tolvajt és megkerültek a dolgai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!