Sony Ericsson W302 vs. Samsung S5230. Melyik jobb?
Figyelt kérdés
A Samsung 3,3 megapixeles kamerájú, a SE csak 2. Azonban a Se-n jobb a zenehallgatás. Szeretnék zenét is hallgatni meg jó képeket fényképezni is. Feladjam a biztosat a bizonytalanra? Hiszen félek tőle, hogy a Samsung hamar tönkremegy, és akkor magamnak kell összegyűjtenem új telefonra a pénzt. Még sosem volt új telefonom, mindig a tesómét örököltem. Meg merjem venni az érintőképernyőset?2009. júl. 6. 17:59
11/13 anonim válasza:
nekem samsungom van (s5230) épp karácsonykor akarom lecserélni egy jó kis walkmanra pl w595 de egyébként a kérdésedre a válasz: samsung. Jó nagy érintő képernyő szép képek. és a zenéje is jó még az előző walkman mobiljaimmal(w580,w300,w200) is megállja a helyét zeneileg.!!! :)
12/13 anonim válasza:
Nekem most w302 van és akkorát csalódtam, hogy ránézni se tudok a SE-re! Pont s5230 at akartam, de végül ez lett belőle. Lassu rossz képernyő, Sagemes szoft, egyetlen egy riasztás!!!!!! stb... érthetetlen megabass hiány de a füles meg bassreflexes... szal nem egy jó teló, bár az alap fumcióknak megfelel. Az enyémnek az új hobbija az, hogy a képernyű kímélő bekapcsolásakor a teló kikapcsol...
Most veszek egy s5230 at. De ezt már kipróbáltam, és nekem tetszik!!! Alig várom!
13/13 anonim válasza:
Előző vagyok. Azt kihagytam hogy ez az SE hulladék 2 hónapos! Karc és puffanás mentes, teljesen kímélt, és így is magától döglődik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!