Sony Ericsson W302 vs. Samsung S5230. Melyik jobb?
Figyelt kérdés
A Samsung 3,3 megapixeles kamerájú, a SE csak 2. Azonban a Se-n jobb a zenehallgatás. Szeretnék zenét is hallgatni meg jó képeket fényképezni is. Feladjam a biztosat a bizonytalanra? Hiszen félek tőle, hogy a Samsung hamar tönkremegy, és akkor magamnak kell összegyűjtenem új telefonra a pénzt. Még sosem volt új telefonom, mindig a tesómét örököltem. Meg merjem venni az érintőképernyőset?2009. júl. 6. 17:59
2/13 anonim válasza:
A zene ugyan olyan élvezhető lesz csak nagyon vigyázz az érintőképernyőre mert könnyen karcos lesz ezért vegyél hozzá valami kis tárolót! és a samsung mellet boksolok :D
3/13 A kérdező kommentje:
köszi az eddigi válaszokat =)
utolsónak: milyen pontosan az a tároló?
2009. júl. 6. 20:25
5/13 anonim válasza:
SAMSUNG! nekem is az van. nagyon jó :)
6/13 anonim válasza:
Kb 2 hét múlva veszek Samsungot, (S5230) és remélem nem lesz gond, most először lesz nekem is érintőképernyős :)
8/13 anonim válasza:
Ericsson... A Mega Basst semmi se tudja utánozni,nagyon jó a hangzása minden típusú zenének... szerintem fényképet is tökéletesen készít.. Tapasztalatból mondom.
9/13 A kérdező kommentje:
ez igaz is, de a W302-ben nincs megabass...
2009. júl. 17. 13:35
10/13 A kérdező kommentje:
és köszönöm a válaszokat =) de még írhattok =)
2009. júl. 17. 13:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!