Milyen telót vegyek szerintetek? Okos is legyen, csajos is, és ne legyen horror áron. Max 35. 000-ig. Vagy az is érdekel, hogy melyiket biztosan ne vegyem meg!
Samsung Galaxy-kat semmiképp.
Huawei Ascend Y200 vagy SE Live with Walkman
Samsung telot ne vegye.Sok rá a panasz.
A nokiák eleg jok.
a nokia 5230 ban tényleg jóbh van sokféle hátlap viszont maga a telefon formája sztem egyáltalán nem csajos+ wifi sincs benne
a samsung 5230 la fleur az meg nem okosteló
ha wifizni akarsz samsung star 2 t ne vegyél igaz az sem okos de van benne wifi viszont ahol az én onetouchom simán megtalál kb 6 hálózatot az övé egyet se
a telenor onetouch sztem jó választás mert az olcsó és nagyon jó bar ez csak kékesszürkébe van én a neten láttam rá színes ilyen gumis tokot
és sztem a galaxy minivel pl nincs semmi baj
Utolsó: Galaxy mini-t semmiképp.Már majdnem 2 éve árulják.Nagyon elavult.Ha a Telenor One Touch-ra gondolsz akkor az is.
Kérdező: Huawei Ascend Y200 vagy SE Live ez a két teló reggelire megeszi ezeket:Telenor One Touch,Galaxy mini,mini 2,Ace,Gio,Y-túlárazottak a Samsungok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!