Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Pc játékot keresek, valami...

Pc játékot keresek, valami olyasmi, hogy kijutós, de nem online fajta, hanem valami komolyabb! írnátok játékokat ami szerintetek jó? A többi alul.

Figyelt kérdés
vagy valami olyasmi,ami leköt,érdekes,feladat van benne,szóval olyasmi ami leköt :) amikkel játszottam/játszok és tetszett: Prison Break,Call Of Dutty,Sims3,DDMT2,Gta San Andreas,Need For Speed underground 2,Divatsuli stb : lécci írjatok minnél többet,hogy tudjak válogatni :$ köszíí :)
2012. márc. 31. 18:17
 1/4 anonim ***** válasza:
amnesia
2012. márc. 31. 18:42
 2/4 A kérdező kommentje:
Ismerem ezt a játékot,meg is volt,de elakadtam egy résznél és így abbahagytam : esetleg még valami?
2012. márc. 31. 18:55
 3/4 anonim ***** válasza:
Minecraft,terraria ezek ilyen sandbox game-k tehát bármit csinálhatsz,szabadon mászkálhatsz:D vagy a Garry's mod
2012. márc. 31. 20:13
 4/4 anonim válasza:
dragon age vérvonalak.Itt érdekes történetmenet, jó karakterek vannak, az eggyes missziók szabadon választhatók.
2012. márc. 31. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!