Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért engedik a mai szülők a...

Miért engedik a mai szülők a gyerekeiknek ezeket a modern okostelefonokat?

Figyelt kérdés

Úgyis csak a menőzésre kell neki meg amire lehet használni az egy gyereknek úgyis felesleges

Tanár vagyok egy őskori nokiám van és tökéletesen kiszolgál akkor mire tudja egy gyerek használni az iphonet meg ezt az új galaxy s3 féle masinát?

2012. jún. 17. 18:17
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
de tanárnő is ismeri ezeket a telokat galaxy s3 sok értelme van sok mindenre lehet használni akár world-ot fejleszteni meg egyéb nekem ez van és házit az oks telomba irom igy mindig meg van mert sokszor elfelejtem és szererem igy
2012. aug. 30. 14:30
 22/22 anonim ***** válasza:

Konkrét példa az okostelefonokért:

Ma elmentem a suliba, a tankönyveimet átvenni. Akartam fizetni, de amilyen szitaagyú voltam, a pénzt otthon hagytam. A kártyámról kellett kivennem pénzt. De hol van erste atm?? Na akkor az okostelefon megmondja. És tádámm, megtaláltam, kivettem, fizettem.

Buszmenetrend. Le van mentve. Vagy tetszik egy zene, de ki az előadója? Mi a szám címe? Melyik albumról van? Az okostelefon ezt is megmondja. Az androidos okosságokkal már magyarul is lehet csevegni. Szoktam házit kapni pdf-be. Ráteszem és megvan. De nem a telefonomról tanulok, arra ott a füzet és a könyv. Unatkozok, miközben valahova utazok..zenét hallgatok, vagy a magántanárom küldi az e-mail házit, telefonról megnézem. Hamarosan nyelvvizsgázok németből..nem ismerek egy szót, lefordíttatom az okostelefonnal, persze szótáramat ismerem, mint a tenyeremet, és tudom használni. GPS a mai példához, időjárás...ez már mellékes és szerintem csics, ahogy a facebook is. Bár nekem fel van telepítve és inegrálva van.

Hadd ne meséljek az Office-ről. Délutánonként eljárok futni fél- 1 órára. Az okostelefon méri az időt, a megtett távot és a sebességem, meg a pulzust is tudná, bla-bla-bla...

Nincs internet előfizetésem, mindig wifizek, már ahol van. És igenis egy középiskolás diák ki tudja használni az okostelefon adta lehetőségeket.

2012. aug. 30. 15:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!