Van akinek kijött már a hivatalos Android 4. 0 ICS a Telenoros Sony Ericsson 'Live with Walkman' (WT19i) telefonjához?
Még mindig nem jelent meg az új rendszer a telefonomra!
A Sony oldalán úgy olvastam már megjelent a frissítés erre a telefonra is. Tudtommal Magyarországon is elérhető és többen is írták fórumokon, hogy megkapták az új androidot. Nekem azonban még mindig nem jött értesítés róla. Ránéztem a Sony PC Companionon és a Sony Update Serviceben is, de nem talált elérhető frissítést. Az én szolgáltatóm a Telenor, gondolom emiatt késik.
Van akinek kijött már a hivatalos Android 4.0 ICS a Telenoros Sony Ericsson 'Live with Walkman' (WT19i) telefonjához? Mikorra várható a megjelenés?
Kérdést se olvasod el?
Telenor...
A "trémobilnak" mi a tök köze van a telenorhoz?
Az, hogy a t-mobile kiadta, még nem jelenti azt, hogy a többi szolgáltató is kiadta.
13!
Az első válasz volt "megjelölve", hogy olvassam el...
Erre reagáltam...
Nem tudom de én abban egy szóval se írtam a t-mobilt...
Komolyan mit nem lehet azon érteni, hogy valaki pl. flashtool-al felrakott egy gyári független romot és ezzel lecserélte az eredeti telenor romot?
Nekik frissítette már a pc companion vagy a seus ics-re.
Akiknek meg eleve független a telójuk az már hetek óta frissíthető....
Az, hogy a t-mobil frissíthető, nem jelenti azt, hogy a telenor is....
Ez a 65%-os ürge látom mindenkit szeret lepontozni, akinek más a véleménye.
Jobb lenne mindenkinek, ha az IQ-ja lenne akkora, mint az ego-ja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!