Megéri megvennem egy Sony ericsson xperia x10 et? Elérhető lesz rá a hivatalos 4. 0? vagy esetleg tudtok jobbat? :/
Figyelt kérdés
2012. máj. 12. 12:25
1/4 anonim válasza:
Amennyire én úgy tudom nem lesz rá. Az, hogy megéri-e az attól függ, hogy mennyiért vennéd, de ez amúgy már egy igen régi készülék. Ha elárulod mennyit szánnál rá konkrétabb tanácsokat is tudok adni.
2/4 A kérdező kommentje:
Hát olvasgattam a kérdésem feltevése után , és páran irták máshova hogy az összes Xperiaára lesz ICS, de egyébként egy jó állapotú (használt) gyári csomagban pót cuccokkal venném 45.000 Ft-ért. és köszönöm a kommented :)
2012. máj. 12. 14:38
3/4 A kérdező kommentje:
ja és itt olvastam, hogy multi touchra is képes ez igaz lehet?
2012. máj. 12. 14:49
4/4 anonim válasza:
Ennyiért nagyon nem éri meg. Amúgy az "összes" Xperia azokat jelenti amik nem X-esek, tehát Xperia Mini, Mini pro, Neo, Ray stb... Érdekes lenne egy X8-on pl az ICS.
Ennyiért semmiképp ne vedd meg, két éves készülék, már nem túl erős. Inkább csapj hozzá ötezret, és ruházz be a T-mobilnál egy Alcatel OT-995-re, nagyon jó vétel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!