Igazat adtok neki?
Figyelt kérdés
A nagyobbik fiam (17 éves) új telefon szeretne venni, pedig az mostani is alig több, mint egy éves (talán x8). Ő venné a spórolt pénzéből, és dolgozna nyáron is. Kérdeztem az árat, azt mondta olyan 100 körül nézeget. Mivel eszméletlenül soknak találtam egy telefonért, mondtam neki, hogy nem. Azzal érvelt, hogy ha vehetett 170e ft-os lapotopot, akkor had vegyen telefont is, mert használja a telefont annyit, mint 100/170*amennyit gépezik. Meg ő már nem telefonálásra használja, hanem netezni, játékkonzolnak, fényképezőnek, zenét hallgatni, filmet nézni, és suliba is jól jöhet és gps is van ratja. Bár a mostani is tudná, élvezhetetlenül lassú, úgyhogy inkább csak végszükségben használja. Ti talán jobban otthon vagytok a témában, mint én, szerintetek nem túlzás?2012. jún. 13. 23:04
11/11 anonim válasza:
ÉN is dolgoztam és dolgozni fogok de az én szüleim nem engedik meg hogy ennyi pénzért egy telefont vegyek,nem azért mert sajnálják tőlem,egyszerűen megtanítottak spórolni,azt mondák:Fiam,30-40 ezerélt vegyél egyet a többit rakjam le jobb időkre sose lehet tudni hogy meddig fogok dolgozni,és az a spórolt pénz még jó fog jönni.
Egy pici szigór nem ártana:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!