Igazat adtok neki?
Én is ennyiért vennék telefont, ha nem kéne tv-re/hangrendszerre vagy bármi másra.
Ha neki nem kell telefonon kívül semmi, akkor megértem, ha annyiért vesz.
Már 60-70 körül is kaphatna egy jót, ami nem lassú, nagy a kijelzője, stb, de 100-tól már tényleg jobbak vannak.
A 100 körüli telefonokat már elsősorban nem csak telefonnak használja az ember.
Én pl. használom a gps-t, sőt anno nekem is jól jött a suliban vizsgaidőszak előtt, hogy fontosabb fájlokat meg tudtunk osztani a srácokkal egymás között, vagy akár útközben szerkeszteni is, ha nem volt a közelben számítógép éppenséggel.Ha tényleg ki használná az előnyeit, ahogy írtad is, illetve meg is dolgozik érte, akkor vegye.
Az X8 meg tényleg nem egy komoly, jól használható valami.
Alapvetően úgy vagyok vele, hogy az ő pénzéből azt vesz amit akar (amíg nem illegális a cucc ugye).
Egyébként egy okostelefon, pláne százezres kategóriában már sokkal inkább egy mini számítógép, amivel telefonálni is lehet. Lassan már gyakorlatilag mindenre jó. És igaza van az X8 tényleg nem túl jó készülék erre. Mondjuk úgy, hogy a dolgok elméletben működnek rajta, gyakorlatilag viszont annyira elavult, hogy minden lassú, gyenge vagy használhatatlan (pl filmnézés).
Esetleg meg lehet tudni, hogy melyik készüléket nézte ki.
Köszönöm a válaszokat.
Xperia p
Legalább választani jól tud. Új modell, egy ideig biztos nem lesz szükség cserére.
Ha nagyon sokallod érte, próbáljatok kompromisszumos megoldást elérni, beszéld rá egy olcsóbb modellre. Pl Xperia U tudásban hasonló, csak valamivel kisebb, a memóriája nem bővíthető (mondjuk ez elég nagy hiba) és nem kell a prémium anyaghasználatot kifizetni. Kb 30-35 ezerrel olcsóbb.
Ajánlok jobbat a P-nél: Xperia S.
Ugyanannyiba kerül, és sokkal erősebb, jobb a kamerája, több a belső memóriája, nagyobb a kijelzője.
Mert a P az nem éri meg árban, mert ugyan annyit tud, mint az xperia u, és csak nagyobb kijelzőt, és több belső memóriát kapsz hozzá.
Egyébként szerintem is, ha megdolgozik érte, meg szüksége is van rá, akkor vegye meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!