Samasung galaxy mini vagy mini 2?
Figyelt kérdés
Nem tudom mi a különbség. Felsorolnátok hogy mivel jobb a 2 ? Ja meg azt szeretném kérdezni mitöl jobb egy 2.2 andorid mint a 2.1 es? ( a telefonnal kapcsolatosan: annyira nem érdekelnek ezek a mejegyzések: a mini gagyi a mini semmire se jó vegyél Huawei y200 at) KÖSZÖNÖM!2012. jún. 11. 16:56
11/11 A kérdező kommentje:
Utalsó elötti válaszoló. Köszönöm. Te megértetted mit kérdeztem :D Bár a többiektől is ezt vártam volna de gondolom ők agykárosultak.;) Megvettem a mini 2 -őt és tök szép a kijelzője nem akadozik minden játék fut rajta. Sose fagyott még le. Vagyis ne kritizáljatok olyat amiről azt se tudjátok hogy milyen. Honnan tudnátok? Olyan szar hogy meg se veszitek -.-. Elegem van ez ilyen nyomorékokból. Utolsó elötti válaszolónak mégegyszer köszönöm :)
2012. jún. 24. 17:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!