ICS-en hogy lehet képernyőfelvételt készíteni? (Xperia Ray)
Köszönöm, de ez a megoldás még a 2.3-on volt így.
Az új Ice Cream Sandwich alatt ha hosszan nyomom a ki/be kapcsoló gombot, a következők vannak: Kikapcsolás, Repülőgépes mód, majd alatta 3 ikon, némítás, rezgő, normál hang. Kivették a képernyőfelvétel készítés gombot.
Vagyis a kérdés még mindig fenn áll. Mi a megoldás?:)
akkor egy segédprogramot keress pl.:Z-recorder pro.
[link] itt lejebb görgedsz egészen a "download instuction" -ig és ott van pár link letöltöd telcsire rá és próba.
Remélem segitettem. :)
Persze. PC Companionról kedd este sikerült felfrissíteni.
Egyelőre olyan jelentősebb változást nem érzékelek a telefonon. Most töltöm fel éppen azóta először. Majd ha kész, "indítom a stoppert", hogy mennyi ideig bírja. Viszont - még ha nem is nagy jelentőségű - furcsálltam, hogy miért vették el a képernyőfotót belőle...
Most nem tudom, hogy én voltam-e a béna, de ma sikerült a "ki/bekapcsoló gomb+halkító gomb" kombinációval képet csinálni!!!! :)
Végül is itt is ( [link] leírják, hogy hogy csak eddig azt csináltam rosszul, hogy nem vártam elég ideig. Rajta kell tartani ugyanis az ujjunkat mindkét gombon kb. 2-3 mp-ig. Ennyi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!