Melyik Sony Ericsson telefont érdemes megvásárolnom?
Figyelt kérdés
Xperia okostelefonok valamelyikét szeretném megvenni, de nem igen tájékozódtam az újabb típusokról, ajánlanátok esetleg?
Elsősorban az android miatt váltanék (újabb vagy frissíthetőre), de teljes mértékben kihasználnám a multimédia, email, gps stb funkcióit, valamint szép fotókat szeretnék készíteni amikor szükséges. Előre is köszönöm!
2012. jún. 5. 19:54
1/6 anonim válasza:
Azért az se mindegy, hogy mennyit szánsz rá.
2/6 anonim válasza:
Nekem Neo van, jó, nagyon szeretem.
3/6 anonim válasza:
Árkategóriánként:
Olcsó:
Live (31.000Ft)
Mini Pro (35.000Ft)
Közepes:
Ray (44.000Ft)
Xperia U (53.000Ft)
Arc S (62.000Ft)
Drága:
Xperia P (90.000Ft)
Xperia S (108.000Ft)
Ezek az ajánlottak. Az árak a T-mobile webshop árai, 2év hűségidővel. Szóval lehet néhol olcsóbb, néhol drágább.
4/6 anonim válasza:
Illetve kifelejtettem az említett Neo-t, de azt nem árulja tudtommal egyik szolgáltató sem, csak a Neo V-t.
5/6 anonim válasza:
Szolgáltató nem árulja, de kártyafüggetlenül lehet kapni a boltokban. Tavaly 75 volt az ára, +kártya, most nem tudom mennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!