Sony Ericsson Xperia X8 2.1, vagy Samsung galaxy y?
Figyelt kérdés
Szerintetek meik jobb választás? És meikre lehet tenni gps programot, amit mobilinternet nélkül lehetne használni?2012. jún. 2. 11:56
1/9 anonim válasza:
A GPS program alatt gondolom valamilyen navigációs dolgot értesz. Azt lehet mindkettőre tenni. Mind a kettő ugyanúgy androidos, de az Y-on frissebb verzió van. De ettől függetlenül inkább az X8 vagy még inkább egy Y200-as Huawei.
2/9 anonim válasza:
Egyik se: elavult mindkettő
Inkább Huawei Y200 vagy egy kicsivel többért SE Live
3/9 A kérdező kommentje:
30000ft körül tudok venni előfizetésesen, és csak a gps miatt akarok okos telefont. Amúgy ha én teszek rá navigációs programot, akkor az ingyen lenne biztos?
2012. jún. 2. 12:35
4/9 anonim válasza:
Vagy Google Play-en megveszed valamelyik navigációs programot, vagy torrentről töltöd le és úgy teszed fel. Utóbbi esetben tuti ingyen van.
5/9 anonim válasza:
nem ingyenes a navigáció
és ha már ezek közül választasz akkor inkább x8
az y egy hatalmas csalódás a samsung részéről
6/9 A kérdező kommentje:
értem. köszi mindenkinek.
2012. jún. 2. 12:41
7/9 anonim válasza:
patrik97
Már miért ne lenne ingyenes a navigáció.
Ott a Navigon,iGO,Sygic ezek mind ingyenesek akkor ha olyan oldalról szeded le.
Csak a Google Maps nem ingyenes!
8/9 anonim válasza:
A Google Maps is ingyenes, csak a vele járó adatforgalom nem. Wifin vagy egy rendes mobilnet csomaggal viszont ez nem számít.
9/9 A kérdező kommentje:
Nincs mobilinternet csomagom, és nem is szeretnék. Wifi-s kapcsolat van, a laptopomat is úgy használom. Amúgy azt írták, hogy csak a navigáció regisztrálásához kell internet (ha jól értelmeztem).
2012. jún. 2. 14:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!