Mi a véleményetek a Samsung galaxy S plus-ról?
Most szeretnék venni egy telefont,mert a mostani Sony vivazom megadta magát,villog a kijelzőm mint egy kiégő félben lévő neoncső stb..
A Samsung galaxy s nagyon megtetszett,de azt már nem lehet kapni a Tmobile-nál,ezért Galaxy s plus-t válaszottam.
Tehát megéri-e az árát az telefon az érdekelne.
Ha van tudtod ebben az árkategóriában ennél jobb telefont,akkor írjátok le légyszíves és azt is,hogy miben jobb!
Előre is köszönöm mindenkinek!
Alcatel OT-995 vennék a helyedben. Samsungok nem olyan jók.
Yupiter
Baromi túlárazott, mert semmiben sem jobb az SGS-nél, leszámítva a + 400 MHz órajel freki különbséget.20-30 ezer Ft árkülönbséget ez nem ér meg.Ha nem vagy hülye.
Ennél azért vannak jobbak is: Alcatel OT 995- nagyobb kijelző, ugyanaz a hardver + lesz ics és van hdmi port.50-ért elvihető dominó csomagban.
Jobb a SE ray, neo, neo v, arc, htc one v, ami eleve ics-sel jött, a SE modellekre meg majd nemsokára jön az ics.
Sony Xperia u, és még van néhány az árkategóriájában, ami jobb, és opcionálisan olcsóbb, vagy jóval olcsóbb nála.
Rossz telefon. Gagyi anyaghasználat, rossz szoftver, csúnya kijelző, nincs vaku.
Csatlakozom az előző javaslatokhoz.
azon az alcatelen gondolkodtam én is,de nem tudom mennyire megbízható telefon.
mi az az ics?
És szintén beállok a sorba... Samu felejtős, ennyiért van bőven jobb.
Ha ár érték arány bajnok kell, akkor Alcatel OT-995, domino csomagban ennyiért szinte hozzád vágják. Ha az S plus árából akarod kihozni a maximumot, akkor Arc S.
Amúgy a helyedben még várnék kicsit, míg szolgáltatókhoz megérkezik az Xperia U, valószínű, hogy a középkategória árait valamennyire lejjebb tolja.
ICS=Ice Cream Sandwich, azaz Android 4.0. A legújabb Android verzió.
Amúgy miért ne lenne megbízható? Tökugyanaz a hardvere mint az S plusnak, az Alcatel ehhez nem nyúl. Szoftveresen meg egy alap Android amire ráhúztak egy SPB Shell Launchert. Nem nagyon lehet elrontani.
Összeszerelésre is egy igen masszív darab, egyedül talán a Gorilla Glass hiányzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!