Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi a véleményetek a Samsung...

Mi a véleményetek a Samsung galaxy S plus-ról?

Figyelt kérdés

Most szeretnék venni egy telefont,mert a mostani Sony vivazom megadta magát,villog a kijelzőm mint egy kiégő félben lévő neoncső stb..

A Samsung galaxy s nagyon megtetszett,de azt már nem lehet kapni a Tmobile-nál,ezért Galaxy s plus-t válaszottam.

Tehát megéri-e az árát az telefon az érdekelne.

Ha van tudtod ebben az árkategóriában ennél jobb telefont,akkor írjátok le légyszíves és azt is,hogy miben jobb!

Előre is köszönöm mindenkinek!

2012. máj. 31. 12:47
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:

Még ha a 9-es értelmetlen okfejtését figyelmbe is veszem.Mi van a HDMI csatlakozóval?20 ezerrel olcsóbb az OT995, mégis van HDMI a Samsungon meg nincsen?!Ez hogy van?

Az előző jól mondta: a Márkát és a reklámot fizeted, semmi mást.A szoftverre nyagyívből tesz a Samu, nem optimalizálnak rendesen, bár a Touch-/motionwizt alapjában véve szinte lehetetlenség.Marhára nem éri meg az a 20 ezer FT árkülönbség.Főleg, hogy az S+ az ics-t sem kapja meg gyárilag, az OT995 meg igen.Miért is érné meg az a cirka +20 ezer forint?A semmin kívül persze...

2012. jún. 6. 16:24
 12/42 A kérdező kommentje:

ha pár nap után meghalt a kijelzője akkor valószínűleg kifogott egy hibás darabot,az hogy hibás 1000db-ból 1-2 az az bármelyik gyártónál előfordul,nincs kivétel.

szóval én az alcatelben azért nem bízom,mert amikor pár éve berobbant(ismét) a piacra a kamerás telefonjaival,akkor én vettem egyet.az akkor az a telefon az űrhajós kategória volt infra,kamera,2 megás memória stb...hát az a telefon egy hulladék volt!

azóta eltelt jó pár év,biztos rengeteget fejlődött a gyár,de akkor sem bízom bennük.

2012. jún. 6. 19:19
 13/42 anonim ***** válasza:

Akkor vegyél egy szarabb telefont 20 ezerrel drágábban.Nyilván azzal is tisztában vagy, hogy már egy jó ideje nem a Franciák gyártják az Alcatelt, csak a név maradt meg, ugye?

Ahelyett, hogy a T-nél megnyomkodnád az OT-995-öt, inkább vakon beruháznál egy 20-assal többért egy olyan telefonra, aminek a supportját a Samsung már hagyja a fenébe, se LED villanó, se HDMI.Azt még megértem, hogy nem használnád a HDMI-t, de miért akarsz többet fizetni egy olyan telefonra, aminek már nem lesz frissítése sem?Teljesen érthetetlen.

2012. jún. 6. 19:32
 14/42 anonim ***** válasza:

Nem is azért mondtam a meghalt kijelzőt, hanem hogy szemléltessem a meghibásodás esélye minden gyártónál ugyanannyi.

Amúgy látom nem teljesen érted: az Alcatel és a Samsung ugyanolyan, csak a One Touch támogatását nem szarja le a gyártója. Az hogy a Samun Touchwiz van az semmit sem befolyásol (őszintén inkább rossz). Azt, hogy nem bízol benne meg nem is értem. Mire számítasz, hogy az Alcatel felrobban a kezedben, hogy gonosz manók ellopják az éjszaka? Magyarázd meg kérlek.

2012. jún. 6. 20:01
 15/42 A kérdező kommentje:

amikor elalszom ellopja az aranyat a házból...

pl.: 2 hetente szervizbe viszem

2012. jún. 6. 20:07
 16/42 anonim ***** válasza:
Arra ugyanannyi esélyed lenne a Samsungnál is, mivel a belseje ugyanaz.
2012. jún. 6. 21:10
 17/42 anonim ***** válasza:
A Samsung valószínűbb, hogy elromlik, a W-ben is ugynez a hardver van, és nagyon megbízhatatlan. Nem tudom, hányszor kell még leírni, hogy az összes Samsung fos 120 ezer alatt.
2012. jún. 6. 21:40
 18/42 A kérdező kommentje:
szóval ugyan az,mint az alcatel,de azért a samsung nagyobb eséllyel romlik el. érdekes :D
2012. jún. 7. 07:51
 19/42 anonim válasza:

az alcatel OT-995 csúnya! és az se mind1 hogy a belső memóriája 1Gb... a samsung galaxy s plus-nak viszont 8Gb...

jah nálam a samsung sokall jobban bírja az alcatel főleg másolja a telefonokat..

2012. jún. 9. 21:35
 20/42 anonim ***** válasza:
Csak a proci ugyanaz, a perifériákat a Samsung gyártja - a tapasztalatok szerint rosszul. Nem lehet véletlen, hogy az elmúlt 2 évben egy normális telefont nem tudtak gyártani a felsőkategórián kívül.
2012. jún. 9. 21:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!