Mi a véleményetek a Samsung galaxy S plus-ról?
Most szeretnék venni egy telefont,mert a mostani Sony vivazom megadta magát,villog a kijelzőm mint egy kiégő félben lévő neoncső stb..
A Samsung galaxy s nagyon megtetszett,de azt már nem lehet kapni a Tmobile-nál,ezért Galaxy s plus-t válaszottam.
Tehát megéri-e az árát az telefon az érdekelne.
Ha van tudtod ebben az árkategóriában ennél jobb telefont,akkor írjátok le légyszíves és azt is,hogy miben jobb!
Előre is köszönöm mindenkinek!
Még ha a 9-es értelmetlen okfejtését figyelmbe is veszem.Mi van a HDMI csatlakozóval?20 ezerrel olcsóbb az OT995, mégis van HDMI a Samsungon meg nincsen?!Ez hogy van?
Az előző jól mondta: a Márkát és a reklámot fizeted, semmi mást.A szoftverre nyagyívből tesz a Samu, nem optimalizálnak rendesen, bár a Touch-/motionwizt alapjában véve szinte lehetetlenség.Marhára nem éri meg az a 20 ezer FT árkülönbség.Főleg, hogy az S+ az ics-t sem kapja meg gyárilag, az OT995 meg igen.Miért is érné meg az a cirka +20 ezer forint?A semmin kívül persze...
ha pár nap után meghalt a kijelzője akkor valószínűleg kifogott egy hibás darabot,az hogy hibás 1000db-ból 1-2 az az bármelyik gyártónál előfordul,nincs kivétel.
szóval én az alcatelben azért nem bízom,mert amikor pár éve berobbant(ismét) a piacra a kamerás telefonjaival,akkor én vettem egyet.az akkor az a telefon az űrhajós kategória volt infra,kamera,2 megás memória stb...hát az a telefon egy hulladék volt!
azóta eltelt jó pár év,biztos rengeteget fejlődött a gyár,de akkor sem bízom bennük.
Akkor vegyél egy szarabb telefont 20 ezerrel drágábban.Nyilván azzal is tisztában vagy, hogy már egy jó ideje nem a Franciák gyártják az Alcatelt, csak a név maradt meg, ugye?
Ahelyett, hogy a T-nél megnyomkodnád az OT-995-öt, inkább vakon beruháznál egy 20-assal többért egy olyan telefonra, aminek a supportját a Samsung már hagyja a fenébe, se LED villanó, se HDMI.Azt még megértem, hogy nem használnád a HDMI-t, de miért akarsz többet fizetni egy olyan telefonra, aminek már nem lesz frissítése sem?Teljesen érthetetlen.
Nem is azért mondtam a meghalt kijelzőt, hanem hogy szemléltessem a meghibásodás esélye minden gyártónál ugyanannyi.
Amúgy látom nem teljesen érted: az Alcatel és a Samsung ugyanolyan, csak a One Touch támogatását nem szarja le a gyártója. Az hogy a Samun Touchwiz van az semmit sem befolyásol (őszintén inkább rossz). Azt, hogy nem bízol benne meg nem is értem. Mire számítasz, hogy az Alcatel felrobban a kezedben, hogy gonosz manók ellopják az éjszaka? Magyarázd meg kérlek.
amikor elalszom ellopja az aranyat a házból...
pl.: 2 hetente szervizbe viszem
az alcatel OT-995 csúnya! és az se mind1 hogy a belső memóriája 1Gb... a samsung galaxy s plus-nak viszont 8Gb...
jah nálam a samsung sokall jobban bírja az alcatel főleg másolja a telefonokat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!