Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Van egy Samsung Omnia i900...

Van egy Samsung Omnia i900 8gb-os telefonom?

Figyelt kérdés
amin Windows Mobile 6.1es oprerációs rendszer van a telefon rendelkezik wifi-vel is, de sajnos nem tudom használni (a wifit) mert nem tudom hogyan kell beállítani. Ha valaki segítene azt nagyon megköszönném. Egyébként a router-t megtalálja írja hogy Csatlakoztatás de utána elő jön egy hpsetup lehetőség és arra probál rákapcsolódni és így ledobja az én routeremről és onnan fogva semmit nem csinál. ( az elírásokért, hibákért bocsi)

2012. máj. 30. 20:19
 1/2 L.Thomas válasza:

Talán ezt írd be a googleba:

samsung omnia i900 wifi beálítása

2012. máj. 30. 20:31
 2/2 A kérdező kommentje:
Próbáltam, google-n, youtube-n is de hiába csinálom ugyan úgy ahogy ott mondják/mutatják mindig elkezd arra a hpsetupra csatlakozni bárhol vagyok még ha másik városba is és ugye arra pbál kapcsolodni és akkor lekapcsolodik az enyémről és nem csinál semmit csatlakozik egy ideig és ennyi abbahadja és kész.
2012. máj. 30. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!