Omnia 2-re Android telepítés? Mi a hiba?
Szia!
Persze, csak nem akartam... hátha senki nem néz ide.
Szóval. 4GB sdhc kártyára szeretném telepíteni. üres. kártya a telefonban, teló összekötve géppel. My storage mappába másolom az automatikus telepítőt. (cm_beta2)
elindítom az automatikus telepítőt. "haret linux" végigfut.
fekete ablakban fut a szöveg, majd újraindul a teló.
Aztán próbálom indítani a haret.exe-vel, de csak a képernyő felső részére kirakja hogy omnia 2 android és pár perc után resetel a teló
az automatikus csomag egy cm_beta2 mappában van.
Benne egy o2beta mappa, egy cm_update_wm, egy cm_update_i65, egy readme, egy haret, egy zImage és egy ext4.tar fájl.
Az o2beta mappában van egy startup.txt, az androidinstall, egy zImage, egy sd.cpio és egy sd_ms.cpio fájl.
A fent leírtakig is csak úgy jutok el, ha a két cm_ fájlt kimásolom a haret.exe mellé a startupot pedig átnevezem default.txt-re
Automatikus telepítővel szeretném felrakni egy class 4-es 4GB sdhc-re.
cm_beta2 letöltése(130mb)
Mappa tartalma: o2_beta mappa Ezek vannak benne: androidinstall, sd.cpio, sd_ms.cpio, startup.txt, zImage
cm_update_i65.sh
cm_update_wm.sh
ext4.tar
haret
readme
zImage
a startup.txt a következő leírást tartalmazza:
Set kernel zImage
Set initrd sd.cpio.gz
Set ramsize 180*1024*1024
Set mtype 1626
Set ramaddr 0x50000000
Set kernelcrc 1
Set cmdline "root=/dev/ram0 rootdelay=10 panic=30"
boot
Felmásolom az o2beta mappát és a mellette levő fájlokat a my storage-ra.
Elindítom az androidinstall.exe-t.
Először csak a bal felső sarokban fut piciben pár sor szöveg, aztán az egész kijelzőn...
Ezután újraindul a telefon.
Itt elvileg le kell ellenőrizni a startup.txt-t hogy stimmel e a szöveg (igazából nekem nem történik változás, nem látom benne "mmcblk1" semmi ilyet.
Ezután próbálnám az o2_beta mappa melletti haret fájlt futtatni.
ott a felső sorban default.txt van, az alsó sávban pedig found machine m900
rányomok a run-ra és hibát jelez: cannot open script file\my storage\default.txt
átneveztem a startup.txt-t default.txt-re, semmi
átmásoltam egy mappával feljebb, a haret mellé, akkor meg kereste az sd.cpio.gz fájlt, aztán a sd_ms.cpio-t.
Azokat is átmásoltam.
Ezután elindult a haret.
megint ment a szöveg a kijelzőn, majd kiírta, hogy "Android on Omnia II Loading..."
eltelt kb. 5mp és resetelt a telefon. És ez történik, akárhányszor próbálom.
Nem értem, hogy ha ez az sd kártyás telepítés módszere, akkor miért nem kerül egyetlen fájl sem a storage card-ra. sőt, igazából sehová nem másol semmit.
Olvastam a my storage-ra történő telepítést is de azt nem szeretném, mert a ha így nem megy, akkor nem hinném, hogy a linuxos particionálgatás jó ötlet lenne nekem. Teljesen nem szeretném kinyírni a telót.
Megvan a hiba! Ugyanez volt a problémám és majd beleőrültem!Hiába töltöttem le a Autoinstaller-t!
Van ez a [link] Az oldal alján a két zip-fájl közül az egyiket kell letölteni(Beta1024 vagy Beta512).Ezek után már csak csináld azt amit utánnaírtak,de alapvetően jól csináltad! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!