Samsung Galaxy S vagy Sony Ericsson Live with Walkman?
annyiért inkább xperia ray
ami sokkal jobb
Nekem Galaxy S-em van a feleségemnek Live with walkman-e, van összehasonlítási alapom. Gondolom használtan akarsz venni készüléket (márcsak azért is, mert SGS-t újban már nem igazán kapsz). Mindkét készülék jó a maga nevében. Vannak pro és kontra érvek mindkettőhöz. Pl. Az SGS-nek 4"-os amoled kijelző, de nem kapja meg a hivatalos ICS-t (vannak rá jő főzött romok), a walkman hamarosan megkapja az ICS-t, de kicsi a kijelző, illetve nem amoled. Ha jó telefont szeretnél venni, akkor az alábbiakat sem hagyd figyelmen kívül: SGS Plus, Xperia Ray, Galaxy W.
Ha további kérdéseid lennének, keress közvetlenül, vagy itt is akár.
@10:01
Az amoled pont hátrány, nagyon csúnya képe van a pentile matrix miatt (tedd egy normális kijelzőjű telefon mellé). Így az S+ is egyből kiesik (amúgy is rosszabb, mint a sima S), a W meg úgy rossz, ahogy van, mind hardveresen, mind szoftveresen. S2 alatt nem szabad Samsungot venni, de az se éri meg.
Most ugye ez vicc amit írtatok,live white nem érhet a nyomába a galaxy s-nek.A galaxy s-nek ott van a super amoled kijelző contra live white walkman TFT panel.nagyobb felbontású kijelző.Bár nekem még nem volt galaxy s-em de találkoztam már vele ismerősöknél és csodálatos a kijelzője.
Úgy hogy én galaxy s mellet döntenék.És használtan már nem is drága.Jaj és két telefon használt ára között kicsit több mint 10e forint van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!