Ha találtam egy HTC One X telefont akkor azt hova kell beadni?
Figyelt kérdés
Most amikor jöttem haza a fűbe megláttam egy HTC One X telefont. Haza hoztam de eszem ágában sincs megtartani, vissza akarnám juttatni a tulajdonoshoz de fogalmam sincs hogy hova kéne beadni vagy valami. Fel akartam hívni róla az illető egyik ismerősét de minta van a telefonon. A rendőrséhez kell bevinni? Esetleg a telenorhoz (telenoros sim kártya van benne) ?2012. máj. 28. 22:06
11/12 bp1985 válasza:
Jolinarnak ez nem az első baromsága volt, amit itt olvastam.
12/12 anonim válasza:
@21:53
Senki nem kért személyeskedést. Ha problémád van, írj privátot, és megindokolom, amit te baromságnak tartasz. Ha máshol látsz "baromságot", akkor is írj, nehogy rosszat álmodj miattam. Én is megtisztellek a hangnemmel, mert tudom, hogy régóta itt vagy te is. Tőled is elvárom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!