Találtam egy Nokia lumia 800-as Új telefont. Bevittem a redörségre roszzul csiáltam? )
Csak úgy otthagytad? Jegyzőkönyvet felvették?
Mellékesen jegyzem meg, hogy borzasztó a helyesírásod!!!
Én nem vittem volna be, hanem megnézem a névjegyzéket. Biztosan benne van az "anyám, anya, mama, így, ha felhívtad volna, akkor egy megbeszélt helyen visszatudtad volna adni.
Mi a biztosíték, hogy a rendőrség vadul keresi a gazdáját?
(Egyébként a rendőrség lenne a helyes eljárás. Adtak róla elismervényt, hogy átvették?)
3.vagyok
...mint írtam, nem adtam volna le, de egy érdekesség. Műszaki vizsgán vártam az autóm egy melegedőben. Egy férfi előbb végzett, mint én, elment, de a mobilját a melegedő kanapéján hagyta. Megkerestem a névjegyzékben a mamáját, felhívtam, hogy a műhelyben maradt a mobil, majd leadtam a munkafelvevőnél. kb. 3/4óra múlva jött a férfi, átvette a mobilját, rám nézett az ablakon keresztül, és elment.....még egy bólintás sem, hogy: köszönöm.
Erről ennyit:-((
igen, de ha kiszedted volna a sim kártyát akkor betudod kapcsolni, és akkor lehet láthattad volna a névjegyzéket, ha a telefonon tárolta, nem pedig a sim kártyát
De már mindegy, remélem visszakerül a gazdájához!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!