Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Találtam egy Nokia lumia...

Találtam egy Nokia lumia 800-as Új telefont. Bevittem a redörségre roszzul csiáltam? )

Figyelt kérdés
2012. febr. 10. 15:41
 1/9 anonim ***** válasza:

Csak úgy otthagytad? Jegyzőkönyvet felvették?

Mellékesen jegyzem meg, hogy borzasztó a helyesírásod!!!

2012. febr. 10. 15:50
 2/9 anonim ***** válasza:
Én előbb megpróbáltam volna bekapcsolni és keresni benne valami telefonszámot, pl. Anya, Apa, Hugi... ilyesmiket.
2012. febr. 10. 15:51
 3/9 anonim ***** válasza:

Én nem vittem volna be, hanem megnézem a névjegyzéket. Biztosan benne van az "anyám, anya, mama, így, ha felhívtad volna, akkor egy megbeszélt helyen visszatudtad volna adni.

Mi a biztosíték, hogy a rendőrség vadul keresi a gazdáját?

(Egyébként a rendőrség lenne a helyes eljárás. Adtak róla elismervényt, hogy átvették?)

2012. febr. 10. 15:54
 4/9 anonim ***** válasza:
Először én is felhívtam volna valakit a névjegyzékből. Sokkal hamarabb visszajut így a gazdájához, mint a rendőrségen keresztül.
2012. febr. 10. 16:11
 5/9 anonim ***** válasza:

3.vagyok

...mint írtam, nem adtam volna le, de egy érdekesség. Műszaki vizsgán vártam az autóm egy melegedőben. Egy férfi előbb végzett, mint én, elment, de a mobilját a melegedő kanapéján hagyta. Megkerestem a névjegyzékben a mamáját, felhívtam, hogy a műhelyben maradt a mobil, majd leadtam a munkafelvevőnél. kb. 3/4óra múlva jött a férfi, átvette a mobilját, rám nézett az ablakon keresztül, és elment.....még egy bólintás sem, hogy: köszönöm.

Erről ennyit:-((

2012. febr. 10. 18:03
 6/9 anonim ***** válasza:
Hát te nem vagy normális....de komolyan:)
2012. febr. 10. 18:38
 7/9 A kérdező kommentje:
Én meg néztem volna a telefonkönyvet de kérte a pin kodót!
2012. febr. 11. 07:40
 8/9 anonim ***** válasza:

igen, de ha kiszedted volna a sim kártyát akkor betudod kapcsolni, és akkor lehet láthattad volna a névjegyzéket, ha a telefonon tárolta, nem pedig a sim kártyát

De már mindegy, remélem visszakerül a gazdájához!

2012. febr. 11. 11:38
 9/9 anonim válasza:
én számitogéppel kicseréltem volna az IMEI számot, és vagy eladom vagy boldogan hasznélom:$
2012. ápr. 18. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!