Ha találtam egy HTC One X telefont akkor azt hova kell beadni?
Figyelt kérdés
Most amikor jöttem haza a fűbe megláttam egy HTC One X telefont. Haza hoztam de eszem ágában sincs megtartani, vissza akarnám juttatni a tulajdonoshoz de fogalmam sincs hogy hova kéne beadni vagy valami. Fel akartam hívni róla az illető egyik ismerősét de minta van a telefonon. A rendőrséhez kell bevinni? Esetleg a telenorhoz (telenoros sim kártya van benne) ?2012. máj. 28. 22:06
1/12 A kérdező kommentje:
Ja, amúgy valószínű hogy valaki részegen hagyta el mert egy sörös üveg is volt mellette.
2012. máj. 28. 22:08
2/12 anonim válasza:
Inkább a Telenorhoz vidd, a rendőrség nem megbízható, előbb adják el egy Allah GSM-be, minthogy megkeresnék a gazdáját.
3/12 anonim válasza:
Hagyd bekapcsolva, csak hívni fogja a bal.fasz gazdája.
4/12 bp1985 válasza:
A rendőrség nem adja el kedves Jolinar. Előbb légy tisztába, hogy mi van, amikor valamit leadnak a rendőrségen, és utána irkálj baromságot. A htc-hez vidd be, ők tudni fogják, hogy kié a telefon, ha nem szürkeimportos. A szolgáltatóhoz is beviheted, de ott nem feltétlenül tudnak segíteni, mert lehet hogy független.
5/12 anonim válasza:
Nem azt mondtam, hogy biztosan eladják, hanem hogy előbb adják el, minthogy bármit is tennének az ügy érdekében. Mellesleg rendszeresen az ablakom alatt seftelnek (szolgálatban!) a cigányokkal, tehát akár valóságalapja is lehet az eladós hipotézisnek. Csak a söpredék megy manapság rendőrnek, nincs min csodálkozni.
6/12 anonim válasza:
Ujjlenyomatok gyakran látszódnak a telefonon és könnyen kitalálható a mintha.
Esetleg valami egyszerűt próbálj meg, aztán próbáld meg leadni.
Vagy simkártyát átrakod másik telefonba, és ott megnézed a számokat (bár unibody házból nem tudom ki lehet-e valahogy szedni a simet).
7/12 anonim válasza:
Hozzám kell beadni :)
Egyébként miért nem adod el?
De én is azt javasolnám, hogy várj egy kicsit tartsd bekapcsolva és tuti, hogy fogják hívni, és amíg nem hívnak addig próbálgasd a mintákat.
8/12 anonim válasza:
Hivd fel benne azt a szamot, hogy anya, apa stb.Ha nem tudod bekapcsolni, ne tedd bele a sajat SIM kartyadat, hanem vidd be a rendorseghez es kapsz egy atadas-atveteli jkv-et, a telefont pedig visszakapja a gazdaja.Jolinar ne irkalj hülyesegeket, mindennek megvan a modja a rendorsegnel is, mikor, hogyan kell eljarni..Senki nem fog ott mobiltelefonnal seftelni..
9/12 A kérdező kommentje:
Telenor függő mivel telenoros hátérképe van de bevittem az egyik telenor üzletbe és ott feltörték a mintát vagy nem tudom mit csináltak de a lényeg hogy feloldották és értesítették a személynek az anyját aki kb 5 perc múlva meg is jelent az üzletbe.
2012. máj. 29. 13:34
10/12 anonim válasza:
Milyen jó ,hogy vannak még ilyen megbízható emberek a világon :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!