Mitől okos az okostelefon? Mit tud? Mi az, amivel több, mint a nem okos telefon?
Figyelt kérdés
2012. máj. 22. 08:24
2/13 anonim válasza:
attól okos, hogy olyan funkciók elérhetőek rajta, amit átlagosabbakon nem, vagy gyengén, ilyen a wifi, gps megléte például.
3/13 anonim válasza:
Na igen ez jó kérdés.
Nálam az okostelefon azt jelenti, h Androidos, tehát van rajta Adobe Reader, Winamp meg a többi.
5/13 anonim válasza:
Telepithetsz rá programot, nincs az a korlát hogy csak a gyártó által mellékelt programokat használhatod. Igy olyanná okositod amilyenek az igényeid.
6/13 anonim válasza:
"Nálam az okostelefon azt jelenti, h Androidos, tehát van rajta Adobe Reader, Winamp meg a többi."
aha akkor az iphone, a wp7, a blackberry már nem okostelefon. főleg amin nincs Adobe meg winamp :D
7/13 anonim válasza:
Rosszul fogalmaztam.
Nálam az az okostelefon, amin van android.
A Winamp meg a Adobe csak magyarázat volt, h lehet rá telepíteni.
A BB meg a I egy rakás fős, az nem telefon.
8/13 anonim válasza:
Nálam meg a borsófőzelék azt jelenti, hogy babból van. Ettől még a borsófőzelék nem egyenlő a babfőzelékkel. Hogy neked csak az Androidos telefon az okostelefon, az a te értelmezésed. Az okostelefon definíciója ettől teljesen független.
9/13 anonim válasza:
nekem androidos telefonom van de azzal hogy szar a BB nagy hülyeséget mondtál, attól hogy te nem tudod használni, esetleg nem neked tervezték attól nem szar. iphonet nem szeretem de ettől még nem szarozom mert ez szubjektív.
10/13 anonim válasza:
A BB egy nagy SZ@Z, rim op rendszer kezelhetetlen.
Inkább Bada op rendszeres telefont vennék mint rim-eset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!