Android vagy Windows Phone? Melyikeknek milyen előnyeik és hátrányaik vannak?
Csak annyit, hogy ti melyiket ajánljátok és miért,melyiknek milyen előnye és hátránya van?
Telefon vásárlás előtt állok.Eddig csak Androidot néztem, de eszembejutott, hogy ott a WP is, de abba nem nagyon vagyok jártas.
HTC One V-t néztem, WP-sek közt mit ajánlotok ilyen árba?
android jobb
több lehetőség
sokkal több alkalmazás és játék
és szerintem népszerűbb
a wp sem rossz
ha wp-t akarsz akkor lumia 800
de szerintem egy android jobb
hát ugye android az a király.. de jó is egy dolog
a WP-vel sincs semmi baj, csak tök más rendszerű, sokkal zártabb, sokkal egyszerűbb felépítésű
Nos...
míg az android 20 Giga ramon és 5GHz-en is akad....na jó...realizáljunk...512 MB ramon és 1,4 Ghz-en is akad, meg az új 4 magos csoda HTC-n is akad...addíg a wp7 a 512 ram és 1 GHz társaságával akadás és fagyás mentesen fut, pl ez megy a wp7 javára. Sokan hisztiznek a zártság miatt, mert csak a zune playerral (olyan mint az iTunes) tudsz szinkronizálni...no BT...na most itt ugrik a majom a vízbe...az androidon sincsen BT alapból. Ez mondjuk senkinek a javára.. Aztán a programok szépen, igényesen vannak megcsinálva...és vissza hozták az ellenőrzést a Marketpalaceba, így nem kerül fel értelmetlen app, mint pl a fingós, büfögős, elk*rtuk, nem kicsit, nagyon mix...meg minden egyéb..az appok 80%-a hasznos. ez a wp7 javára. Az androidra pedig több az app. A wp7 tele van animálva...az androidnál pedig ui függő. Megéri-e vagy sem....pénztárca és döntés függő :D..az wp7 egyedibb, elegánsabb, az android szétszabható.
Androidban csak Sony, wp7-ben pedig a HTC radar és a lumia 710, vagy Omnia 7.
lehet, hogy wp7-en nincs tényleges multitask, na de változtad valamin? nem...ez a hibernálás jellegű dolog pont olyan gyors, meg minek is futnia a háttérben 20 programnak?
ez is az android negatívuma. abban is meg lehetne így oldani..mértnem teszik? meg nem is a futó programokon van a hangsúly, hanem magukon a számukon. wp7-es telót telerakhatod programmal, akkor sem akad. az meg, hogy zárt...kit érdekel? unlock-olod, máris be tudod állítani a bt fájlküldést, tudsz ingyenesen megszerezni fizetős alkalmazásokat, tudsz egyedi csengőhangot. mi kéne még? androidon is ugyanezeket használja az átlag ember root után, na meg a romcserék, amik wp7-en nem is szükségesek.
Biztos nem hagyják abba a támogatást. Gondolj csak az XP-re. 2001-ben adák ki, és 2016-ig ingyenes biztonsági támogatás lesz hozzá elérhető.
De szerintem a felgyorsult fejlődés 15 évről a WP7-nél kb. 5-6 évre rövidíti a támogatást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!