Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Android vagy Windows Phone?...

Android vagy Windows Phone? Melyikeknek milyen előnyeik és hátrányaik vannak?

Figyelt kérdés

Csak annyit, hogy ti melyiket ajánljátok és miért,melyiknek milyen előnye és hátránya van?

Telefon vásárlás előtt állok.Eddig csak Androidot néztem, de eszembejutott, hogy ott a WP is, de abba nem nagyon vagyok jártas.

HTC One V-t néztem, WP-sek közt mit ajánlotok ilyen árba?

2012. máj. 16. 19:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Wp7-nél hibernálás van. Hosszan nyomod a vissza gombot és máris látod a háttérben futó cuccokat, vagy egyszerűen a start gombbal kilépsz. És a háttérben is képes zenélni, letölteni és sok egyebet is.
2012. máj. 20. 15:36
 12/16 anonim válasza:

Ekkora baromságot talán mégse kéne írni, hogy

"""512 MB ramon és 1,4 Ghz-en is akad, meg az új 4 magos csoda HTC-n is akad""" az Android.

Ezt épeszű ember úgysem hiszi el, (meg le sem írja)

Az Android egy nagyon kedvelt OP. rendszer. Gondolom ha 80 Giga Ram és 500 Ghz 30 magos pricival is akadna, akkor el se terjedt volna, és senki meg nem venné.

A hülyeséggel szemben az igazság az, hogy nekem egy fos Huawei Ascend Y200-as van, 512 RAM és 800 Mhz procival még soha nem akadozott a 2.3-as Android. Sőt villámgyors. A 4.0 Android biztos akadna rajta, valószinűleg le is hasalna tőle a gép, de ez meg nem az Android hibája

2012. nov. 12. 01:44
 13/16 anonim ***** válasza:
Nem az android hibája, hanem a hardveré. De nem értem, hogy nekem a villámgyors scrollozás közepedte se akad meg, míg androidnál simán van 1-2 röccenés. És ez egy 1,4GHz-es proci (tudom, nem a frekvencia számít) és egy Sony Ericsson-féle android produkálja. Akkor valószínüleg a kernelben a "hiba". Mert az SE gyári romjai azok a legjobbak android terén.
2012. nov. 12. 17:30
 14/16 anonim válasza:

Hello,

Nekem egy Lumia 820-van elégedett vagyok vele. Gyors, appok ami egy hétköznapi ember számára kell(kocka programozó) minden megtalálható rajat. Office,GPS,lámpa,zenelejátszór,rádió stb)

A kamera cool (video felvétel,kép stb) ha hd ben szeretnél felvenni kell akkor class 10-es SDcard.

:)

Ezek márjó kis telók a Lumia 625 ár érték ben jó.

2014. jan. 8. 16:12
 15/16 anonim ***** válasza:

Amit az Androidról írtak csak megerősíteni tudom. Nekem Samsungom volt androiddal, szóval nem valami 2 éves neve sincs kínai márka. És lassú volt, akadt, kiakadt és minden egyéb baja volt. Néha telefonálni se bírtam vele, mert a tárcsázó is kiakadt.

És valóban, az android még a 150 ezres hardvert is képes úgy leterhelni, hogy akadjon. Aki azt mondja hogy nem, az nem látott még Windows Phonet működés közben. Ezzel szemben viszont a WP még viszonylag gyenge hardveren is stabilan, akadás nélkül fut. Támogatottsága jóval nagyobb (a rendszernek, és a telefonnak, ha Nokia). Egyébként az android tervezési elveinél fogva lassú. Minden platformra tervezték, emiatt egy adott platform sajátosságait nem bírja kihasználni. A Windowst csak adott telefonokra tervezték, és arra meg is írták úgy, hogy a lehető legjobban gazdálkodjon a hardverrel. Ezért jóval gyorsabb, és nem terheli a hardvert annyira.

2014. aug. 5. 12:23
 16/16 anonim válasza:
Csak is a Windows Phone,Nokia lumia 520 nekem tökéletes
2015. febr. 7. 10:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!