Miért nem küldi ki a facebook az sms-t amivel tudnék ingyen facebookozni?
Figyelt kérdés
30 as vagyok nem rég vettem egy új telefont (Samsung galaxy s 2 ) és a régi kártya van benne és nem megy a 0.facebook, nem kapok sms-t...tudom hogy sok hasonló kérdés van de köszi a válaszadóknak2012. máj. 16. 17:18
12/16 anonim válasza:
Ha nem tudja levonni ezért felfüggesztik? Akkor kapcsold ki a GONETM-et és aktiváld a netstartot. Akkor tudsz tovább ingyen facebookozni (képek nélkül, alapböngészőből)!
(Neked azért mondom mert nem okostelefonod van.)
Ha újra lesz pénz akkor aktiváld a gonetm-et újra.
14/16 anonim válasza:
viszont akkor operaminit felejtsd el a képekkel együtt! Csak és kizárólag alapböngészőből működik!! (Mármint működik operaminiből, csak úgy nem garantált az ingyenessége, tehát ha épp 300FT van a kártyádon és ez ugye nem volt elég a gonetm-hez akkor a netstarttal és az operaminis zerófacebookozással még az a pár forint is eltűnhet!)
15/16 anonim válasza:
huu köszi:) akkor marad az m face :)
16/16 A kérdező kommentje:
Kösz mindent én csak nem értettem hogy miért nem működik de másnap igényeltem rá egy Go net L-t....amúgy melyik a leg kevesebb adatforgalmat fogyasztó mobil böngésző? Most operamini-t használok
2012. máj. 21. 22:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!