Miért nem küldi ki a facebook az sms-t amivel tudnék ingyen facebookozni?
Az sms nem feltétlen szükséges hozzá. Csak egy linket küldenek (0.facebook.com) amit te is betudsz pötyögni a kezecskéddel.
Ami itt a probléma, hogy nincs valamilyen internetcsomag aktiválva. Az ingyenes facebookhoz a netstartot szokták ajánlani (nincs havidíj, adatforgalom után fizetsz 13FT/10kb).
DE
Okostelefonhoz nem szabad azt csomagot, mert a háttérben futnak alkalmazások melyek közben használják az internetet és amíg az ingyenes facebookért nem fizetsz, a háttérben futó alkalmazások által generált forgalomért busásan megfizetsz. Ennek hatása az lesz, hogy sokezres számlád lesz vagy hirtelen eltűnik a kártyádról a nemrég rátett pénz.
Okostelefonhoz mindig fix havidíjú lehetőleg túlforgalmazás nélküli díjcsomagot kell választani. És itt fogadd meg az első hozzászóló TÉNYLEG hasznos válaszát. (Esetleg van havi 600FT-ért havi 30MB is, itt már mindegy melyiket választod)
"van benne olyan hogy könyvjelző? oda kéne beírnod vagy leszedni az alkalmazást"
Az alkalmazás használatát felejtsd el ha ingyenesen akarod használni. Csak alapböngészőből ingyenes.
"Nekem most a GONETM van. de ingyen is használom, ha nincs rajta pénz"
Igen, mivel ha sikerült aktiválni és aktiváláskor levette a havidíját akkor onnét kezdve a T-mobile-t 30 napig (a fordulónapig, amikor legközelebb levonásra kerül a havidíj) nem érdekli, hogy van e rajta pénz vagy nem, 30 napig netezhetsz. Ha eljön a fordulónap és letudja vonni akkor levonja és újabb 30 napig békén hagy. Ha nem tudja levonni akkor felfüggesztik a szolgáltatást, ekkor nem tudsz internetezni, amíg fel nem töltöd a kártyádat. És attól a naptól kezdve, amikor feltöltötted újra levonja és 30 napig békén hagy.
"hol tudnám még ingyen használni?"
Ezt meg nem nagyon értem, kifejtenéd?
Úgy értem,(most pénz is van rajta, meg még van adatforgalmam) de ha lefogyna a pénz, akkor nyilván nem vonja le a következő havi összeget. Hogy akkor újraa 0.facet hogy tudom használni? champom van, ott elmentettem könyvjelzőnek a 0.facet. lehet máshogy is ingyen használni?
tehát le lehet szedni valahogy?
igen így értem:)
szoktam az . facet is használni,
meg le van szedve az alkalmazás is(fényképes) a telefonomra.
illetve van opera minim onnan is szoktam használni.
ott így van felül van a google
hírcsatornák
origo
freemail
t-mobile
iwiw
index
mobile store
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!