T-Mobile-os, előfizetéses telefonnal lehet ingyen Facebookozni?
Facebookon(gépről) láttam, hogy ha megadom a telefonszámomat akkor elküld egy linket SMS-ben,amin INGYEN felmehetek Facebookra.Hát én megcsináltam,és arra a hónapra 26.000-Forintos volt a telefonszámlám,hát ennyire van "ingyen"...
De ha nem arra a facebookra megyek fel amit elküldött, hanem arra ami alapból a telefonon van,akkor az már ténylegesen ingyen lesz, vagy a telefonos Facebookozásról már tényleg lemondhatok az előfizetés miatt?Lécci csak az írjon választ aki biztosan jól tudja.
telenor ügyfélszolgálat
wifi meg ingyen van
a drága kocsi lehet dob a farkad méretén, de az okostelefontól nem leszel okosabb...
1430?
Amúgy csak a képek nélküli facebbok ingyenes!!! A 0.facebook.com!
A telefonodon lévő alkalmazás nem ingyenes! Okostelefonod van? Ha nem állítottad be jól akkor leszívhatja könnyen az egyenleged.
És hidd el, a 1430on tényleg biztosan jól tudják, sőt ingyen lehet felhívni.
Samsung Corby..És azt már hívtam.
De akkor a konkrét válasz igen, vagy nem lehet használni ingyen?
a konkrét válasz, hogy előfizetéssel is lehet ingyen használni
ez is le van írva a t-mobile oldalán
Lehet használni ingyen, csak a telefonon mindent ki kell kapcsolni ami netre kapcsolódhat.
Mert amikor nem facebookozol, meg akkor is ha igen, más alkalmazás még töltögethet.
Kedves "nevét fel nem vállaló személy".Lehet, hogy egy valamihez hülye vagyok,de legalább bunkó nem vagyok :) ^_^
Köszönöm azoknak akik normálisan válaszoltak, 1430-at hívtam, egyetlen szóval nem válaszoltak arra amit kérdeztem, viszont 990-Ft-ért már tudok internetezni szóval mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!