Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik közép árkategóriás...

Melyik közép árkategóriás mobilt érdemes most megvenni? Alcatel OT-995, HTC One V, Samsung Galaxy S Plus, LG Optimus Black P970, vagy más?

Figyelt kérdés

Alcatel OT-995 milyen? Úgy tűnik elég sokat tud és elég olcsó is. Ennél attól félek, nem lesz frissítés, meg annyira nem tetszik a kezelőfelülete sem. De megszoknám, ha arról lenne szó. Szerintetek?

HTC One V -vel a Legend kinézet a bajom, meg egy apróság és kevésbé fontos, hogy nincs első kamerája. Igazából azért vonzódom a HTC-khoz, mert rendesen csinálják a frissítéseket és automatikusan teszi is fel a telefon.

Samsung Galaxy S Plus-ról mi a véleményetek? Elég vegyeseket olvastam róla.

T-mobilos kell nekem mindenképp, mert aranykártyás vagyok ott, és kb ezeket látom megfelelő árkategóriában.

LG Optimus Black P970 is van még, arról kb semmit nem tudok, mert az a márka eddig nem nagyon érdekelt. De hát az alcatellel is pont így voltam.

Érdemes esetleg várni valamire?

Erősen gondolkodom, hogy nem görcsölök ezen, és veszek egy HTC Rhyme ot, vagy Desire S-et, de ha az előzőekből kéne választani, ti melyiket választanátok és miért?

2012. máj. 12. 16:32
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

Arc s lett. Fehérben. :) Igazából mikor megnéztem őket, esélye sem volt már az alcatelnek. Gyönyörű szép az xperia. Lehet ha az a butább, akkor is azt választom. :)

Köszönöm a segítséget. :)

2012. máj. 18. 17:49
 22/22 anonim ***** válasza:
Alcatelt ajánlanám! A kezelőfelületet cserélheted (alapból). Ugyan az az 1,4Ghzes proci van benne mint az Arc S-ben. Az 5Mpxeles kamera a középkategóriát tekintve nagyon szép képet csinál. A kijelzője is szép, a nagysága 4,3" ami ugye nem egy mini pro... Az Ace-től biztos többet tud. A HTC-k jók, viszont árban elég húzósak. Nekem egyébként ilyen Once Touch 995-öm van és teljesen jól működik. És tényleg lesz rá nem sokára ICS!!! (Tmobilban mondták, mikor vásároltam). Szóval sok sikert, ha megfizethető áron akarsz készüléket akkor szerintem Alcatel, ha még tudod fentebb tolni az árat akkor viszont valami Androidos HTC-t ajánlanék :)
2012. máj. 19. 23:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!