Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik közép árkategóriás...

Melyik közép árkategóriás mobilt érdemes most megvenni? Alcatel OT-995, HTC One V, Samsung Galaxy S Plus, LG Optimus Black P970, vagy más?

Figyelt kérdés

Alcatel OT-995 milyen? Úgy tűnik elég sokat tud és elég olcsó is. Ennél attól félek, nem lesz frissítés, meg annyira nem tetszik a kezelőfelülete sem. De megszoknám, ha arról lenne szó. Szerintetek?

HTC One V -vel a Legend kinézet a bajom, meg egy apróság és kevésbé fontos, hogy nincs első kamerája. Igazából azért vonzódom a HTC-khoz, mert rendesen csinálják a frissítéseket és automatikusan teszi is fel a telefon.

Samsung Galaxy S Plus-ról mi a véleményetek? Elég vegyeseket olvastam róla.

T-mobilos kell nekem mindenképp, mert aranykártyás vagyok ott, és kb ezeket látom megfelelő árkategóriában.

LG Optimus Black P970 is van még, arról kb semmit nem tudok, mert az a márka eddig nem nagyon érdekelt. De hát az alcatellel is pont így voltam.

Érdemes esetleg várni valamire?

Erősen gondolkodom, hogy nem görcsölök ezen, és veszek egy HTC Rhyme ot, vagy Desire S-et, de ha az előzőekből kéne választani, ti melyiket választanátok és miért?

2012. máj. 12. 16:32
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Tehát ha az árat nem nézzük, és ha mondjuk 10-20.000-el drágább lenne, akkor is ezt ajánlanátok?
2012. máj. 12. 22:20
 12/22 anonim ***** válasza:

Ebben az esetben inkább az Xperia Arc S-t. Tudom, hogy Sony-t azt mondtad ne, de jelenleg ennyiért ez az egyetlen ami veri az Alcatelt. Hardveresen ugyanaz mint a Galaxy S plus, vagy az Alcatel, de jobb a kamerája és a kijelzője. Normál esetben azt mondanám ez nem éri meg az árkülönbséget, de ha ennyiből ki akarod hozni a maximumot akkor ez az.

Esetleg másik ötletem, hogy várd meg az Xperia U-t, előreláthatólag ennek is 70 körül lesz az ára, ez már két magot tud, igaz nem tepsi, 3,5 inch, sokaknak mondjuk pont ez a legjobb mobilméret. A kamerája mondjuk csak 5 megapixeles, viszont a kijelzóje 280 ppi-s LCD, ebbe már a legszőrösszívűebbek sem tudnak belekötni.

2012. máj. 12. 23:24
 13/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Meg fogom nézni mind a kettőt.
2012. máj. 13. 14:10
 14/22 anonim ***** válasza:
Most már biztos lesz a T-mobilenál az xperia U, szerintem is várd meg, az jobb lesz ezeknél, bár ha a szögletes telefont nem szereted, ezt se fogod, akkor ott a HTC One V a felsoroltak közül..
2012. máj. 13. 15:40
 15/22 anonim ***** válasza:
Azért Xperia U esetében azt is vedd számításba, hogy ez a kijelzőméret játszani már kb jó, azért egy filmet, vagy komolyabb weblapokat megnézni mégsem elég. Tehát azért próbáld az igényeidhez igazítani.
2012. máj. 13. 17:06
 16/22 A kérdező kommentje:

Jaj ez az a villogós? :D Ne már... :D

Igazából eléggé tetszik a se arc, csak nincs rajta első kamera... hu, nem lesz könnyű döntés.

2012. máj. 13. 17:56
 17/22 anonim ***** válasza:

Nem értem miért ilyen fontos neked az előlapi kamera. Ennyire videochatelgetni akarsz?

Amúgy OT 995-ön van, ha ennyire sokat számít.

2012. máj. 13. 18:01
 18/22 A kérdező kommentje:

Szeretek skype-olni. :P A mostani telefonomon nincs első kamera és hiányzik. :) Az azelőttin volt. :)

Majd meglátom, 8mp-es hátsó vs 5mp hátsó+első.

Köszi a segítséget. :)

2012. máj. 13. 19:02
 19/22 anonim ***** válasza:
xperia arc s
2012. máj. 14. 19:11
 20/22 anonim ***** válasza:
+1 az Arc S-nek.
2012. máj. 18. 13:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!