Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Vett már valaki Alcatel...

Vett már valaki Alcatel OT-995 okostelefont?

Figyelt kérdés
Légyszíves írjatok véleményeket.Újítani akarok és árban és tudásban is jónak ígérkezik, persze ezt jobban tudja akinek a kezében van, hogy milyen.Várom a véleményeket.
2012. máj. 12. 16:19
 1/9 petko333 ***** válasza:

még a kezembe nem volt de jó telefonnak tünik és tartosnak a T-mobilnál jó áron meglehet venni.

mondjuk én nem szeretem anyira az alcateleket de ez az én véleményem.

2012. máj. 12. 16:26
 2/9 anonim ***** válasza:
hiába nem 2 magos az xperia arc s jobb
2012. máj. 12. 16:58
 3/9 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy jobb az xperia arc, de az gondolom sokkal drágább is.Az xperia mini meg pici a nagy kezemhez pedig az is gyors az 1000mhz-el.
2012. máj. 13. 17:47
 4/9 anonim ***** válasza:
az xperia arc s csak egy 8assal drágább
2012. máj. 14. 19:12
 5/9 anonim ***** válasza:
Már nem azért de ugyan az a proci van benne mint az Xperia Arc S-ben! (mobilarena.hu-n utána lehet olvasni). Én is most vettem egy ilyen készüléket. Teljesen jó kis teló, nem akad, mindent visz!! A kamerája jó, szép képet ad a 4,3-as kijelző! Ezt a mobilarenaról másoltam: "A hasonló hardveres adottságokkal szerelt gépek egy fokkal többe kerülnek: a Samsung Galaxy W például körülbelül 80 ezer forintot kóstál, a Sony Ericsson xperia arc S pedig 90 ezer forint környékén vihető haza." Szóval ez mindent elárul, ugyan az hardveresen mint az ARC S!!!!!!! Én bátran ajánlom neked a telót! :) De ha van valami kérdésed akkor írj nyugodtan és válaszolok. ÜDV.
2012. máj. 19. 23:48
 6/9 A kérdező kommentje:
Meg vagy elégedve azzal a 3D launcher-el?Sokan írják, hogy érdemes telepíteni egy ADW vagy Launcher PRO-t.Miért a gyári nem jó?
2012. máj. 20. 19:32
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem semmi bajom a 3D launcherrel! Teljesen jól működik, nem akad, nem lassú! De ha bárkit is zavar akkor a beállításokban átlehet állítani, hogy ne a 3D launcher fusson! (gondoltak rá a tervezők) :)
2012. máj. 20. 20:35
 8/9 anonim válasza:
alcatelt meg ne vedd kinai gagyi nekem belül karcos kijelzővel küldték és a ragasztás is engedte el az előlapi keret ropog roszog kinai gönc és még azt is rám akarták fogni h hozzá lett nyúlva pff vicc lehet h csak én vagyok ilyen szerencsés de nekem ez a véleményem
2012. aug. 10. 22:31
 9/9 sdijja válasza:

Sziasztok!

2 napja vettem meg az Alcatel OT 995-ömet.Egyszerűen beleszerettem!Imádom!

De van egy kis problémám..remélem valaki tud nekem segítei!

Ezt a telefont ugye már nem kell első alkalommal olyan nagyon sokáig a töltőn hagyni, vagy de?!

Illetve, a második nap letöltöttem egy játékot, az elején még jól működött, de aztán fél percenként elment a kép egy pillanatra majd visszajött!Ez miért lehet(ett)?

A következő kérdésem pedig az lenne, hogy az miért történhetett meg, hogy tegnap este feltettem töltőre (laptopról töltöttem), mielött lefeküdtem 73%-ot írt ki, amikor pedig reggel levettem a töltőről 3%-ot..(pedig wifi, minden ki volt rajta kapcsolva)?!

Nagyon fontos lenne valaki segítsége, és előre is köszönöm!!!;)

2012. aug. 11. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!