Megvan már root jóg akkor, hogy kell Memóriakártya particionálását megcsinálni?
Ehhez minek kellett rootolnod a telefont.
Ha számítógépen töltesz le sd particionáló szoftvert, akkor akár gépen is meg lehet csinálni, egyébkénk a ClockWorkMod Recovery-ből, vagy a 4Ext Recovery Touch-ból lehet particionálni manuálisan, már ha a telefonon keresztül akarod elvégezni.
Meg persze custom romhoz is általában ez a két fajta recovery kell.
Flashtool-lal tudod cserélni a gyári recovery-t, vagy a play-ről letöltve a rom manager appot, azon keresztül is, de az csak a CWM-et rakja fel.
Utána recovery-n keresztül csak követni kell a lépéseket, és aszerint particionálni, ahogy épp a custom rom-nak kell.
"Ehhez minek kellett rootolnod a telefont."
És utána hogy fog használni valamilyen programot amivel át lehet tenni rá az appokat, pl. link2sd?
Ha kész a particionálás, töltsd le marketről a link2sd-t.
Jogosan írtam hülyeséget, ráadásul a Rom managernek is Root kell. :D
Illetve a CWM-nek is, meg a 4EXT-nek is, de eredetileg úgy értettem én ezt, hogy particionáláshoz nem kell.Hacsak nem a mobilon akarja elvégezni az ember.Akkor viszont kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!