Hogy, lehet root jogót egy Sony x8-ra szerezni?
Mivel egyszerűbb, mint a flashtool?
Ott is egy root gomb lenyomása és kész...
Mellette még recovery-t is lehet egy gombnyomásra telepíteni utána, rendszert optimalizálni, jit-et bekapcsolni stb...
Utolsó:
Semmivel se egyszerűbb, mint a flashtool, cserébe viszont kevesebbet tud és nincs is az xperia telókra optimalizálva.
Csak a sok fax mást nem ismer a superoneclick-en kívül.
Unrevoked, 1-Click, Z4, Super One Click. Én ezeket ismerem, ettől én miért is lennék f@sz, megmondanád nekem, utolsó?
Nem tartom fejben, hogy melyik telefonhoz melyikkel a legegyszerűbb, melyikhez melyiket érdemes használni, egyszerűen megkérdeztem, hogy nem lenne-e egyszerűbb azzal.
Nyiván én is tanulok közben tőletek, most megtanultam hogy x8-hoz nem jó a super one click.És azt is megtanultam, hogy baromi sok paraszt van.Tisztelet a kivételnek.
Jó, nem vagy fax, de ez már nem igaz:
"Nyiván én is tanulok közben tőletek, most megtanultam hogy x8-hoz nem jó a super one click"
Jó hozzá, de a flashtool kifejezetten xperiak-hoz van és azonkívűl, hogy egy gombnyomásra rootolni lehet vele, szinte bármi mást is fel lehet tenni vagy beállítani vele rootolás után. De már fentebb ezt írták...
A "nem optimalizált" nálam majdhogynem egyenlő a "nem működik"-kel, de lehet, hogy csak én vagyok ilyen óvatos, de eddig még csak véletlenül sem csesztem el semmit.Ennyi előnye legalább van.
Ettől függetlenül, ha csak super user jogot akar a tulaj, akkor nem feltétlenül van szükség a flastoolra, bár sosem lehet tudni, hogy mikor kellhet.
És aztán az mennyire más, hogy flashtool-t tölt le vagy egy soc-t?
Flashtool legalább mindent tud a rootoláson kívül...
"bár sosem lehet tudni, hogy mikor kellhet."
Hát ez a lényeg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!