Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogy, lehet root jogót egy...

Hogy, lehet root jogót egy Sony x8-ra szerezni?

Figyelt kérdés
2012. máj. 5. 19:48
 1/10 anonim ***** válasza:

Flashtool:

[link]

2012. máj. 5. 20:02
 2/10 anonim ***** válasza:
SuperOneClick nem elég?
2012. máj. 5. 20:08
 3/10 anonim ***** válasza:
SuperOneClick alkalmazással egyszerűbb, felteszed a telót adatkábelen, bekapcsolod az USB hibakeresés módot, és egy kattintással kész is a Root.
2012. máj. 5. 21:39
 4/10 anonim ***** válasza:

Mivel egyszerűbb, mint a flashtool?

Ott is egy root gomb lenyomása és kész...

Mellette még recovery-t is lehet egy gombnyomásra telepíteni utána, rendszert optimalizálni, jit-et bekapcsolni stb...

2012. máj. 5. 21:42
 5/10 anonim ***** válasza:

Utolsó:

Semmivel se egyszerűbb, mint a flashtool, cserébe viszont kevesebbet tud és nincs is az xperia telókra optimalizálva.

Csak a sok fax mást nem ismer a superoneclick-en kívül.

2012. máj. 5. 22:55
 6/10 anonim ***** válasza:

Unrevoked, 1-Click, Z4, Super One Click. Én ezeket ismerem, ettől én miért is lennék f@sz, megmondanád nekem, utolsó?

Nem tartom fejben, hogy melyik telefonhoz melyikkel a legegyszerűbb, melyikhez melyiket érdemes használni, egyszerűen megkérdeztem, hogy nem lenne-e egyszerűbb azzal.

Nyiván én is tanulok közben tőletek, most megtanultam hogy x8-hoz nem jó a super one click.És azt is megtanultam, hogy baromi sok paraszt van.Tisztelet a kivételnek.

2012. máj. 5. 23:05
 7/10 anonim ***** válasza:

Jó, nem vagy fax, de ez már nem igaz:

"Nyiván én is tanulok közben tőletek, most megtanultam hogy x8-hoz nem jó a super one click"

Jó hozzá, de a flashtool kifejezetten xperiak-hoz van és azonkívűl, hogy egy gombnyomásra rootolni lehet vele, szinte bármi mást is fel lehet tenni vagy beállítani vele rootolás után. De már fentebb ezt írták...

2012. máj. 5. 23:14
 8/10 anonim ***** válasza:

A "nem optimalizált" nálam majdhogynem egyenlő a "nem működik"-kel, de lehet, hogy csak én vagyok ilyen óvatos, de eddig még csak véletlenül sem csesztem el semmit.Ennyi előnye legalább van.

Ettől függetlenül, ha csak super user jogot akar a tulaj, akkor nem feltétlenül van szükség a flastoolra, bár sosem lehet tudni, hogy mikor kellhet.

2012. máj. 5. 23:29
 9/10 anonim ***** válasza:

És aztán az mennyire más, hogy flashtool-t tölt le vagy egy soc-t?

Flashtool legalább mindent tud a rootoláson kívül...

2012. máj. 5. 23:47
 10/10 anonim ***** válasza:

"bár sosem lehet tudni, hogy mikor kellhet."

Hát ez a lényeg...

2012. máj. 6. 00:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!