Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nokia N73 rootolás?

Nokia N73 rootolás?

Figyelt kérdés

Én sehol sem találtam hozzá programot... =/

Aki tud, az linkelné ?

2012. máj. 5. 14:00
 1/6 anonim ***** válasza:
az N73 symbian rendszerrel fut nem? tudtommal ezeket nem kell rootolni alapból hozzáférésed van a rendszerfájlokhoz, ha meg szoftverfrissítés miatt érdekel, van egy hivatalos szoftver hozzá a Nokia oldaláról.
2012. máj. 5. 21:41
 2/6 A kérdező kommentje:
A hivatalos szoftver azt írja, hogy 9.1 a legfrissebb verzió, és az is van rajta. De én mindenképpen szeretném "újra telepíteni" a telefont. Amúgyis használtan kaptam, azóta + 2 évnyi használat... kissé balassult.
2012. máj. 6. 09:02
 3/6 Gwent ***** válasza:
symbiant a nokia oldaláról tudsz letölteni a pc suite nevű programmal telepíthető szintén a nokia oldaláról tölthető le más felhasználói programokat és alkalmazásokat a www.nokiaprogramok.hu oldalról tölthetsz ingyenes regisztráció után
2012. máj. 6. 10:44
 4/6 A kérdező kommentje:
PC Suite-ban rámegyek a "szoftverfrissítés"-te, behozza a nokia oldalát, és elkezd leszedni egy "Nokia Softvare Updater" nevű programot. Ezt felteszem, csatlakoztatom a telefont, és kiírja hogy újabb frissítés nem elérhető.
2012. máj. 6. 10:57
 5/6 anonim ***** válasza:
A belassulás lehetséges oka hogy sok felesleges alkalmazás fut, szedj le egy programot valami RAM managert biztos hogy van. ezek általában segítenek, ha a legújabb szoftver van fent akkor ez a PC Suit-os frissítési lehetőség kilőve, vagy próbálj meg keresni a PC Suitos programon belül egy olyat hogy "Telefon javítása". hátha.
2012. máj. 6. 19:51
 6/6 A kérdező kommentje:

Szereztem egy programot már kb. fél éve, ez leváltja az alapértelmezett "feladatkezelőt" egy igen komoly dologgá. Itt tudok váltogatni a futó alkalmazásaim között, és bezárhatok-megnyithatok dolgokat. Azóta állandóan használom, mindig mindent bezárok benne, így kb. 16-17MB szabad memóriát tudok fenntartani, amikor minden zárva van.

A progi neve "Handly Taskman" és kifejezetten erre a mobilra találták ki.

Esetleg ennél a mobilnál növelhető a játék teljesítmény CPU húzással ? Találtam egy tök jó kis WRC Mobil játékot, de kissé akad, ami jelentősen hátráltat. Symbianra is vannak tuning programok ? Valaki nem tud egyet ? :)

2012. máj. 7. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!