Szerintetek miért szeretik annyian a Samsung s5230-at?
Az én SHG-E250-em 2 év használat után is teljesen jó, ugyanúgy, ahogy a J700-am is... :)
Csúsztatós Sony-m csak egy volt, az is csak kölcsönbe, egy W205, annál sz*rabb telefon még nem volt a kezembe, az Android előtti Sonyknál nálam mindig jelentkező lassúság mellé még remekül szoruló csúszka is járt. :)
Mindenkinek megvan a saját véleménye,hogy kinek mi a sz@r.
Nekem már egy jó ideje ilyen telefonom van.
Anno, amikor megvettem, még nem volt annyira "divat" telefon, de pár héttel rá, már nagyon sokan ilyet használtak.
Azért vettem, mert árban is egy kedvező kínálat volt és azért tud is valamit, ha nem is olyan sokat.
Szerintem a célomnak egyenlőre megfelel,meg még szerencsére bírja a strapát is.
Az egyik véleményem az, hogy akinek nagyon gagyi ez a telefon akkor ne vegye meg és ne fikázza, ha másnak attól még van, mert lehet neki meg a tiéd lesz f@s.
A másik, aki pedig nem használja ki a telefon tudását, annak meg nem érdemes apucit lenyúlnia és százezres telefonnal a zsebében rohangálnia, pusztán divatból és felvágásból.
Az utóbbi általában a nálam pár évvel fiatalabb lányokra vonatkozik, de volt már rá példa több fiú ismerősömnél is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!