Szerintetek miért szeretik annyian a Samsung s5230-at?
"Újkorában sem volt jó, alig feleáron nagyságrendekkel jobb gombos telefonokat lehetett kapni."
Ez viszont igaz! Ahogy másban sem, telefonban sem szabad megvenni az első szériás "demo" termékeket, mert azok általában sz@rabbak, mint a már kiforrott, de korábbi technológiával készült példányok.
"Szerintem a "nem tetszik a kijelzője", miért csak "XXX a pixelsűrűség" (nem mintha látszódna egy bizonyos szint felett), és társai szerintem csak sz@rrágás. Ha boltban lennék eladó, az ilyen mindenben meglátom a tüskét vevőket kizavarnám a pics@ba."
Konkrétan ilyenek az eladók. Aztán csodálkoznak, hogy én küldöm el őket a pics.ába, és nem vásárolok náluk.
Akinek nem számítanak a legfontosabb dolgok egy okostelefonnál (mert ezek az 5 legfontosabb dologban benne vannak), az vegyen Siemens A35-öst.
@15:50
Van 2 SE-om, az egyik 7 éves, a másik 4, hibátlanok. Még az akksijuk is. :)
A Siemens A35 egyébként jó teló volt. :)))) Occsó, ronda, de stabil. :)
Nincs tökéletes telefon. Nekem csak az nem tetszik, hogy olyan "problémákon" rugóznak sokan, ami nem probléma. Kijelző...persze, ha nem látsz belőle semmit, és pixeles a betű, akkor az gáz. De ezen a szinten már az összes belépő szintű okosteló is túl van. Pixelsűrűség....hát...nem tudom. Ha nem nagyítóval, hibát keresve elemzed, akkor nem látod a különbséget. Főleg nem a fészbúúkozásnál. :)
Nekem A35 volt az első, utáltam. :D
Nekem nagyon fontos a kijelző, mínuszos a szemem, közelre túl jól látok... 275 ppi-nél még simán látom pentile-os telefonnál a szubpixeleket, de az rgb se szimpatikus 250 ppi alatt. A pixelsűrűség netezésnél nagyon fontos, tegyél egymás mellé egy Live-ot és Ray-t, mindkettőn ugyanazzal az oldallal, lekicsinyítve. A Ray-en olvasható marad, bár apró, viszont a Live-on kis kockákká alakulnak a betűk, olvashatatlanul. Na most ugyanezt képzeld el feleakkora felbontással, ahogy a Samsung tolja ki a telefonjait...
"Nekem A35 volt az első, utáltam. :D "
Jójó, de azért stabil volt. nem tudott semmit, de azt konstansan hozta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!