Miért szeretik annyira ezeket a gagyi samsung telókat?
S5230 sem a minőségéről híres ...vicces.
Énsem tudom mit lehet ezekben a lelketlen sz*rokban szeretni.
most őszintén, te erre komolyan választ vársz? akinek samsungja van, úgysem fogja azt mondani, hogy rossz. aki egy kicsit is jártas az IT világában, vagy a mobilokban, szintén nem fogja azt mondani hogy szar.
te is csak nyilván azért mondod, hogy az, mert volt vele rossz tapasztalatod.
azért veszik ezeket a gagyi szar zumzung telókat mert tul jól vannak reklámozva.
jártas vok mobil terén és sok zumzunghoz volt "szerencsém" de 1ik se jött be. ez a márka azt sugallja a másnak h 1 lehetetlen élhetetlen sikertelen barom vok aki még mobilt sem tud választani. Pffff
nekünk a családban 10 mobil van abból 1 nokla 1 ájfon4 és 8 SE. én sose cserélném el a Satiomat v a xperiámat de még az ájfon4 et se 1 samsungra még ha árban obban is járnák akk se
Van nekik azért néhány jó a magasabb árkategóriában, el kell ismerni. :D
Amúgy gondolom mert óccsó és menő, mert érintőset is kapsz már 20k-ért. xD És az a lényeg, nem az, hogy jó legyen. Én beértem egy egyszerű Nokiával, úgyse használnám ki a csodafunkciókat, viszont a Samsungokról az eladó is lebeszélt a Telenornál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!