A régi samsungok és a mai olcsó samsungok valóban gagyik. Mégis sokkal inkább kéne egy Galaxy S, mint egy ájfón4, vagy akár egy gagyi mai SonyEricsson. A K800i után meghalt a SonyEricsson a szememben, pedig 5 évig márkahű voltam.
2011. márc. 17. 19:59
12/23 bp1985 válasza:
Azért egy galaxy s, ami jobb, mint egy iphone, nem mondható gagyinak. Hol élsz kedves kérdező? anyámnak 7 éves az x450-es samsungja, az ég adta világon semmi baja, gyári akksival megy a mai napig. Vannak rosszul sikerült szériák, de az van mindenhol.
2011. márc. 17. 20:09
13/23 anonim válasza:
19:59
EZ FELÉR 1 HAZAÁRULÁSSAL ÉS 1 ISTENKÁROMLÁSSAL!!!!!!!!!!!
"A jelentés egyúttal felállítja az öt legnagyobb mobilgyártó rangsorát is, melyet az eladásokban megfigyelt növekedés alapján állítanak össze. E szerint 2010-ben kikerültek a top 5-ből olyan nagy gyártók, mint a R:I:M. vagy a Sony Ericsson, igaz, az idei évben újra visszakerülhetnek - a negyedik és ötödik helyen gyakori a cserélődés a szakértők szerint. A 2010-es top ötös lista szerint ötödik helyen áll az Apple iPhone, negyedik a kínai ZTE, mely a hazai piacra nemrég robbant be Blade nevű androidos készülékével, harmadik az LG, második a Samsung, és első helyen a finn gyártó, a Nokia áll 453 millió eladott készülékkel. Piaci részesedése 32,6 százalék volt 2010-ben, ami közel négy százalékos csökkenés 2009-hez képest, de még mindig a piac közel harmadát uralja."
A Samsung a második. Lehet szidni, dícsérni, ezek a tények. :-)
2011. márc. 17. 20:38
15/23 anonim válasza:
Ja, és a Nokia éppen most szúr ki magával, hogy nem fog Androidos telefonokat gyártani.
2011. márc. 17. 20:39
16/23 anonim válasza:
@20:19
Miért is? Az objektivitás nem szégyen, érték.
2011. márc. 17. 21:20
17/23 A kérdező kommentje:
ha androidos telefont csinálna akkor az olyanlenne mintha beadná a derekát.de android helyett lessz meego-s windows phone-os és új symbianos telefon
2011. márc. 17. 21:33
18/23 anonim válasza:
Én nem tudom. Talán mert olcsó érintősök is vannak, de semmi értelme, ha még oprendszer sincs rajta. Az okostelefonok között pedig nem a Samsungot kell dícsérni, hanem az Androidot. De egy TELEFONT sokkal jobban tudna gyártani a Nokia, vagy a Sony Ericsson. Félreértés ne essék, szeretem az okostelefonokat.
2011. márc. 18. 11:00
19/23 anonim válasza:
"De egy TELEFONT sokkal jobban tudna gyártani a Nokia, vagy a Sony Ericsson. Félreértés ne essék, szeretem az okostelefonokat."
Valóban, sima, billentyűzetes telefonokba a Nokia és a Sunyi Sanyi Sony Ericsson a legjobb, ebben a Samsung is egész jó, de nem a kiváló kategóriákba tartozik.Viszont érintősökbe tényleg a Samsung a legminőségibb, aki ezt nem ismeri be, az vagy alig 10 éves, vagy tényleg elvetemült más márka rajongó.
2011. márc. 18. 11:31
20/23 anonim válasza:
Azt, hogy okostelefon, ne hagyd ki! Mert mondjuk egy S5230 nem nagyon minőségi. Az okostelefonokban tényleg jó a Samsung (sajnos), de inkább az Android miatt… Egyébként pedig az alatt, hogy minőségi egy telefon, sok mindent lehet érteni. Például összeszerelésben, kijelzőben (tudom, hogy valószínűleg a Samsung gyártja) kamerában miért ne lenne jó pl. a Nokia. Jó, persze ott a Symbian… De attól egy Nokia okostelefon minőségi. Összeszerelésben szerintem a legjobb, de az egyéni vélemény.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!