Samsung Galaxy 3 vagy HTC Wildfire (S)?
Tuningolva is szar, ARMv6-os telefon még 30 GHz-en is gyenge.
Ha valakinek nincs 36 ezre egy SE Live-ra, akkor az inkább ne vegyen ilyen telefont.
ZTE Skate hulladék, HTC Hero/Legend meg már nagyon régi, pláne a Hero, de a Legend is pl. gyengébb a Wildfire S-nél, ezeket mind hanyagolnám.
Értem.
Akkor X10 mini vagy GS mini
#12: Nyilván nem azért adja a fejét valaki a blade vásárlására, mert shadowgun kaliberű játékokkal akar játszani rajta.
Custom rommal és húzva a procin egy belépő szintű androidos telefonnak tökéletes.Kb a wildfire s és G3 is ezen az a szinten vannak, viszont a wildfire s kétszer annyiba kerül, mint a blade, konkrétan a semmiért.
Gondolom Jolinar is ezért ajánlja.
Wildfire S azért kerül 2x annyiba, mert HTC, azért megkérik az árát.
Anyaghasználata, összeszerelése azért jobb, meg a Sense is elég korrekt UI, míg Blade-re a gyári Android UI van, meg mondhatni csak gyors összedobták.
Persze ez még nem kétszerezi meg az árát, de azért az érthető, hogy valamivel többe kerül.
De azt természetesen elismerem, hogy Wildfire S bőven túlárazott.
És igaz, hogy lehet valaki beéri egy gyengébb telefonnal, de ha már szinte ugyanannyi pénzért lehet kapni egy kimondottan erős telefont (SE Live) akkor inkább azt kéne megvenni.
Ha 2 millió ft lenne a Bugatti, akkor egyértelműen mindenki azt választaná a kocka Suzuki helyett, pedig lehet nem akar 400 km/h-val menni a gyerekért a suliba.
Figyeljetek. Nekem nem kell szuper telefon, durva hardverekkel. Az a lényeg, hogy a játékok 3/4-e jól menjen rajta, és a kijelzője jó legyen.
Nekem jelenleg Voda 845-öm van, rezisztív szar kijelzővel, 3-400 Mhz-es procival, és kb. 70 mega memóriával.
Viszont a testvéremnek SE X8-asa van, ami nekem megváltás lenne a 845 után, de még sem X8-ra adnám a fejem, hanem pl. más gyártótól hasonló közép kat-os telóra.
Persze ha milliomos lennék, nyilván befektetnék egy komoly mobilra, de jelenleg nem akarok sokat kiadni.
Az X8-nak annyi a baja, hogy a legalapabb kapacitív kijelzője van, meg a memóriája egy kicsit kevés, de még is a tesómnak elmegy rajta a játékok 3/4-e, és élvezhető.
Nem kell nekem csúcs telefon, hanem egy jó árban lévő, jónak mondható telefon.
# 17
Nem kell bemutatni a Wildfire s-t, mert volt a tulajdonomban, illetve jelenleg is az van egy Desire "személyében", így a Sense-t is ismerem.Tudom, hogy szép és jó, de a Wildfire S-en konkrétan akad a sense ui, és hiába a fém előlap, és a frankó összeszerelési minőség, ha fele áron meglehet venni ugyanazt a hardvert egy másik mobilban, aminek a kijelző mérete is nagyobb.Például a ZTE Blade.
A ZTE meg nem dobta össze a telefont, mert saját launcher sincs, csak a nyers android rendszer, mondván, skinezze mindenki úgy ahogy akarja, nem vesszük el a felesleges memóriát esetlegesen felesleges widgetekkel.És ezért volt jó a Blade, ezért szerették, és szeretik most is.
Kérdező:
Ha kell a HTC Wildfire S hardvere, arra pont ott van a Blade, nagyobb kijelzővel, ráadásul fele annyiba kerül.Ugyanez van az X8-ban is, annál viszont nagyobb.
A Skate processzora gyárilag 200 MHz-en magasabb órajelen fut, de a 4,3"-as kijelzőhöz keveslem a 800x480-as felbontást, és kínaibb a hatása, mint a blade-nek.Illetve egy baromi nagy tepsi az egész, de legalább minden nagyobb rajta.Persze emiatt többe is kerül, de az árkülönbséget nem éri meg ennyi változtatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!