Érdekelne, hogy HTC wildfire S féle telefonkészüléknél a képernyőmentés lehetséges-e, és ha igen, hogyan? (:
Nem olyan nehéz, használni a google-t, de ezen az oldalon kívül vagy hat másikon írják, hogy rootolt wildfire s-en lehet csak.Ez viszont bukta, ugyanis a wildfire S telefonok már S-ON-osak, ami annyit tesz, hogy nem lehet nyitni a bootloadert, és nem lehet rootolni sem otthoni körülmények között.A CDMA hálózatosokhoz van szoftveres, hackelős módszer, a GSM modulosoknál csak az XTC Clip marad, GSM boltban megoldják neked pár ezer forintért.Utána lehet rootolni, főzött romot felrakni a gyári helyére, és a marketről letölteni a Shoot Me nevű appot, amivel már lehet képernyőmentést végezni Wildfire S telefonon is.
Fura...nekem kapásból ennyit adott ki a google az első keresésemre, de biztos én nem értek hozzá, vagy nem tudom használni az internetet.
A "hangvételből" azt szűrsz le magadnak, amit akarsz, nem véletlenül csalóka az internet, itt nincs hangnem, vagy hangvétel.Mindenféle ártó szándék nélkül írtam le mindazt, amit.Gondolj bele: kevésbé cizelláltan is fogalmazhattam volna, mégsem tettem, ehelyett leírtam neked mindazt magyarul, amit a külföldi fórumokon angolul fogsz olvasni.
A "kösz"-re pedig egyelőre nem válaszolok, attól hogy intrneten keresztül írunk, kölcsönösen megadhatnánk egymásnak a tiszteletet, ne saját magunkat minősítsük ilyen módon.
"Ez viszont bukta, ugyanis a wildfire S telefonok már S-ON-osak, ami annyit tesz, hogy nem lehet nyitni a bootloadert, és nem lehet rootolni sem otthoni körülmények között."
Ez már egy ideje nem így van, az összes HTC-nél már unlockolt (vagy unlockolható) a bootloader:
Kb 12.
Kicsit szenvedős, de nem vészes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!