HTC Wildfire S - Vagy - HTC ONe V?
Figyelt kérdés
Most szeretnék 10.-én új telefont venni, és már régóta szeretnék egy Wildfire S-t, de ugyanakkor most jött ki a HTC One V is, amiben már 4.0-ás Android és Sense van, valamint a 600Mhz-s proci helyett már 1Gh-es van ! De az interneten nem találok sok tesztet a telefonról, és nem tudom hogy mennének rajta a játékok, a Wildfire S-en tudom, hogy zöme jól megy, de erről nem találtam 1 "játék tesztes" sem ... Szerintetek melyiket vegyem meg ?2012. máj. 1. 06:51
1/7 anonim válasza:
One V sokkal jobb igaz drágább is,a Wildfire S-en az összes komolyabb játék akad,ha egyáltalán el is indul.
2/7 A kérdező kommentje:
Értem. Ahogy nézem minden-képpen jobb az One, csak "kézzel fogható" teszteket nem találok, pl: Youtube-on, stb ... A T-Mobile-nál szeretnék vásárolni, és a kezdőrészletet leszámítva a havi törlesztője majdnem ugyan annyi, ezért is vacillálok a két telefon között !
2012. máj. 1. 07:38
3/7 anonim válasza:
Wildfire S-t nem érdemes megvenni,már elavult telefon.
4/7 anonim válasza:
one v
sokkal erősebb jobb telefon
nem érdemes wildfire s t venni
5/7 A kérdező kommentje:
Akkor mindenki szerint az One V ! Köszönöm ! :) Csak tényleg ne legyen csalódás, mármint játékok/programok futtatását tekintve ... De csak nem lesz ! :) Köszi mindenkinek !
2012. máj. 1. 08:25
6/7 anonim válasza:
Ha nem akartál csalódni akkor egyáltalán minek nézted ki a Wildfire S-t?
Már megjelenés napján is elavult és túlárazott volt.
És nem, egyáltalán nem csak az a 400 MHz a különbség, az órajel számít talán a legkevesebbet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!