Az új LG gyorsabb lesz 2gb rammal, és 2 magos qualcomm-al, mint az S3 1gb rammal, és 4gb-s exynossal?
Figyelt kérdés
2012. máj. 4. 11:38
31/35 anonim válasza:
Mondom hūlye vagy xD ha mikron méretű agyam lenne, akkor élni sem nagyon tudnék LOL mezőgazdasági gépet pedig nem gyárt a Samsung.
Ezért nem jönnek a GYIK-re telefonokról érdeklődni :)
32/35 anonim válasza:
Bocs, tök igazad van. Markolókat gyárt. Beismerem, életképtelen hülye vagyok. De isteni fényed megvilágított. (Te barom.)
33/35 anonim válasza:
Amúgy hála istennek, bárki is látogatja meg, ezt az amúgy már nagyon elévült kérdést, egyértelműen látja, hogy kettőnk közül te vagy a hülye.
34/35 anonim válasza:
De mindegy, olyan jól esik szidni a hülye fejedet, folytasd csak! Régen etettem már trollt. :D
35/35 anonim válasza:
Fú most nagyon igazat mondtál mint ahogy eddig is hülyítetted a népet megint azthittem hogy normális emberrel van dolgom de tévedtem na megyek hülyékkel nem tárgyalok mert ugye 1 bolond százat csinál. Nem akarom hogy megfertőzz. Ezentúl ide se fogok nézni mert ugye okos enged.. Szóval amit most kezdessz pötyögni a kis Wildfire-edről azt már én nem látom nem is érdekel... Nyugodtan bolondítsátok a népet én maradok a Mobilaréna egyik alszerkesztője, de te tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!