Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Az új LG gyorsabb lesz 2gb...

Az új LG gyorsabb lesz 2gb rammal, és 2 magos qualcomm-al, mint az S3 1gb rammal, és 4gb-s exynossal?

Figyelt kérdés
2012. máj. 4. 11:38
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:

Azért folyik a Galaxy az olimpiából mert ők vették észre legelőször a marketing ötletet benne, és még szerencse mert köztudottan az Apple is okos ilyesmikben, és most egy iPhone 5-össel villognának a szóvivők.

Ha a hardverről van szó Olvasd el a második bekezdés első sorát.

Aztán ott írják melyik volt az eddigi legjobb mobilos proci...

[link]

2012. aug. 2. 09:10
 22/35 anonim ***** válasza:

Már bocs de a Samsung is megfogadta ezelőtt pár hónappal, a Motorolá al meg az Apple-el hogy egy évbe csak egy csúcsmobilt tolnak elő.

Mondhatod hogy műanyag, de olyan műanyagot nagyon senki más nem tud készíteni...

Na jó megértelek tényleg rohadt olcsó a telefon ezért se fog "menőnek" látszani , ha egy ilyened van. Azért a mai világban már észre kéne venni hogy az okostelefonvásárlók zöme 14 éves elkényeztetett kisgyerek. Ezt az Apple meg a Samsung észrevette már.

2012. aug. 2. 09:19
 23/35 anonim ***** válasza:
Amúgy csak szólok hogy a Nokia a harmadik még mindíg...
2012. aug. 2. 09:47
 24/35 anonim ***** válasza:
Most már csak összefüggéstelen mondatokat írogatsz, amik végképp nem bizonyítanak semmit.
2012. aug. 2. 10:14
 25/35 anonim ***** válasza:
Amúgy elolvastam a második bekezdés első sorát ééés: Snapdragon S4. Ami Amerikában a Glaxy S3-ban és a HTC One X-ben is megtalálható, nálunk meg a HTC One S-ben. Szó sincs Exynosról. Úgyhogy nem tudom mi a fenét akartál ezzel bizonyítani.
2012. aug. 2. 10:56
 26/35 anonim ***** válasza:
Akkor jól gondoltam hogy értelmi fogyatékos vagy szóval bocsi mert nem tudtam tudtommal azt írtam hogy a második bekezdés első mondatát olvasd el... Na jó akkor értem mért szereted a HtC-t bocsi hogy beleszóltam akkor az a legjobb jó? Csak ne fárazd legalább a népet, mert látom itt a GYIK-en valakinagyon okosan elkezdte és terjedt a hülyeség. Elnevezhetném a HTC-t arról a közmondásról hogy egy bolond százat csinál csak akkor ne ajálngassátok az embereknek inkább menj el egy "emberhez aki érthetően elmagyarázza az egyszámjegyű IQ-d nak a marketinget meg az üzletpolitikát...
2012. aug. 2. 18:42
 27/35 anonim ***** válasza:

"Már a kétmagos S4 is nagyon gyors volt, és sokszor kellemetlen helyzetbe tudta hozni az Nvidia Tegra 3-at, mely kétszer annyi maggal operál."

EZ a második bekezdés első mondata. és a Snapdragon S4 és a Tegra 3-ról beszélnek. Az, hogy neked az alcím is bekezdés, az nem az én bajom.

Hülye állat.

2012. aug. 2. 18:49
 28/35 anonim ***** válasza:

Amúgy mit jössz megint az üzletpolitikával, meg reklámkampánnyal, meg minden hülyeséggel?

Persze, hogy a Samsungnak jobb az üzletpolitikája, mivel annyi pénze van, hogy akárhol kampányolhat. Mivel gyártanak minden sz@rt. TV-től, telefonon át, mezőgazdasági gépekig. De egy kib@szott reklámtól egy sz@r telefon még nem lesz jó! Ez nem képes eljutni a mikron méretű agyadig? Fáj feldolgozni, esetleg egy ilyen tartalmú mondatot nem képes összerakni a szürkeállományod?

2012. aug. 2. 18:55
 29/35 anonim ***** válasza:
Ki mondta neked te kis bzi hogy a reklámtól lessz jó egy telefon, bár lehet hogy a sz@ros htc ezt csinálja és annyit tudunk hogy értelmi fogyatékos vagy lehet hogy csak egy dologra tud koncentrálni aza "nagy" agyad :)
2012. aug. 2. 19:15
 30/35 anonim ***** válasza:
És reklámról szó se esett. Szerintem csak maradj a HTC-nél mert látom jobbra nem futja sem agyilag sem pénzileg. Te meg csak bizonygasd a HTC-t meg a többi okos is, de nyugodjatok bele hogy ettől jobb nem lessz.
2012. aug. 2. 19:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!