HTC One X vagy Samsung Galaxy S III?
Figyelt kérdés
Melyik a jobb?
Melyiket lenne érdemesebb megvenni?
Árat is mondhattok előre is köszi. :D
2012. máj. 3. 23:51
31/31 DukePool válasza:
Ahol én vagyok flottában vásárló ott a Vodafonnál a Galaxy SII listaára 106.000 Huf/nettó a HTC One X 109.000 Huf nettó + egy 15-18.000 Huf értékű spéci füles jár hozzá, ugyanabban a díjcsomagban ugyanakkora hűséggel. Tehát logikusan a SIII nak drágábbnak kell lennie lényegesen mint az SII nek mert különben a friss SII tulajok a falhoz verik a telefonjaikat. Ha meg sokkal drágább akkor nem fogja lenyomni a HTC-t. Mert valljuk be a kijelző a lelke ezeknek az érintő okos csodáknak, és én amikor láttam a Samsung Galaxy minit a 240X320 as felbontással, és mellé tettem az akkor már 3 éves HTC hero készülékem a 320X480 as kijelzővel, azt mondtam hogy több a ram a miniben de baromi ronda a kijelző felbontása. Tehát nekem igenis számít a sebesség, hogy ne lássak pixeleket, és a memória de valahogy nagyon keservesen akarnak túllépni ezen az 1 Gb-os (mindkét csodára vonatkozik) progi memórián, ami lehet netto 800 Mb. Egy biztos ha nem ilyen gagyi kijelzőt dob be a samsung a készülékébe, és lehet hivatkozni energia takarékosságra, szó nélkül arra szavaznék, bár a design most a HTC felé billen. És a HTC One X 500 Mhz-n ketyeg amikor nincs használva. Bár azért mehetett volna bele az izmosabb akksi. Én HTC párti vagyok, főleg ezek után pedig nagyon vártam az s3 at is, az indukciós töltőtől pedig idegenkedek, nem érezném magam egy olyan helységben ahol pl. 1-2 M es körzetben akkora elekromágneses intenzitás van ami képes egy telefont tölteni, valamilyen kölcsönhatás útján, én meg csodálkozom hogy mitől kapok golyó rákot 1 év alatt....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!