HTC One X vagy Samsung Galaxy S III?
Melyik a jobb?
Melyiket lenne érdemesebb megvenni?
Árat is mondhattok előre is köszi. :D
Azt hallottam az egyik telefonos haveromtól (saját cége van), hogy már tárgyalt Samuékkal és kb. 190e Ft lesz az indulóára persze ez még lehet olcsóbb, vagy drágább :D
Sok oldalon mondják ezt a PenTile mizériát és szerintem is feleslegesen hülyeség. iPhone 4S illetve egy iPad3 is van a családban, ha közelről megnézem azon van pixelesedés és a fehér háttér nem mindig látszik annak.
Viszont jelenleg Galaxy S2-öm van összehasonlítva nem sok különbséget látok az Iphone féle retina kijelzőjénél...
Én senkire sem szeretném rábeszélni az S+ döntése mellett, csak egy kis műanyag és a PenTile hallatán ne ítéljétek egyből ezt a telefont, olyan gyerekes... -.-"
Itt egy kép: a jobb oldali az Super Amoled PenTile a másik meg RGB, nem látok különbséget: [link]
De ha már itt tartunk akkor az új HTC One X-nek is sávosodik a kijelzője közelről: [link]
Ha már a nagy okosok itt mikroszkópnak hiszik magukat tessék megnézni ezeket a képeket, a képek alatt full felbontásban is megtekinthető (
): [link]
Samuék azt nyilatkozták, hogy az S3-ban tovább fejlesztett PenTile dolgzik és kevesebbet fogyaszt.
Na mindegy, részemről ennyi volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!