HTC One X vagy Samsung Galaxy S III?
Melyik a jobb?
Melyiket lenne érdemesebb megvenni?
Árat is mondhattok előre is köszi. :D
Hát szerintem jobb az S3 szinte mindenben..
Hülyeséget írtak előttem: 16/32/64 GB-os változat lesz ami bővíthető +64 GB microSD kártyával!
Sokaknak ez a Pentile mizériája van, de ha bemész egy boltba és megnézed a Galaxy Note-ot, nem igazán veszed észre a recéket...
Elég sok új dolog van az S3-ban mint pl. indukciós töltő, ami még egyetlen telóban sincs tudomásom szerint.
A kamerája is nagyon gyorsan exponál.. szerintem várd meg míg megjelenik aztán próbáld ki :-)
basic
igen csak a sony és a htc alapból 32GB-os, igaz h nem bővíthető de kinek nem elég 32GB? Ja és az is gáz h az én S2-esemben RGB-s kijelző van az újban meg Pentile-s...egyébként meg hallottam már olyanról h látszik a Note-on a pixelesedés...én eddig az S3-ra vártam, mert azt hittem, hogy ütni fog mindent, de most h kijött biztos nem ilyet veszek...
HTC One X
A galaxy s3 meg jó lesz azoknak akik a galaxy névre élveznek.
Hát mindegy nekem én az S3 mellett döntök ha megjelenik majd, élőben lehet eldönteni melyik jön be.
Lehet, hogy a HTC jobb 1-2 dologban, de ez sem feltétlen igaz, ezért inkább úgy van értelme ha a kezemben fogom és eldönthetem, hogy kell ez nekem vagy sem.
"Hát mindegy nekem én az S3 mellett döntök ha megjelenik majd"
Azért nyugodtan nézd meg a többi telót is mielőtt a galaxy névtől ájuldozol...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!