Milyen okos telefont vegyek? Gyorsan kéne döntenem
Figyelt kérdés
elég sok van amik tetszenek de nem tudok dönteni. a legfontosabb, hogy fehér legyen esetleg fekete de legyen hozzá fehér hátlap. minimum 5megapixeles kamerája legyen, a vaku nem olyan fontos de az is jó, ha van benne. ami a legjobban tetszik az a samsung galaxy ace de azt nagyon sokat lefikázták, hogy elég fos telefon. a második az lg optimus black de nemtudom a t-mobile-nál adnak e hozzá fehér hátlapot:/ aztán a samsung galaxy 5plus az amibe szintén beleszerettem:D ti melyiket ajánljátok a legjobban? gondolkoztam még amúgy a samsung galaxy minin mert az olcsó meg fehérben is van, tetszik is csak az a bajom vele, hogy 2megapixeles a kamerája. Segítenétek nekem?2012. ápr. 27. 22:46
1/9 anonim válasza:
Sony Ericsson Xperia mini/mini pro White
2/9 anonim válasza:
Amúgy a Galaxy Mininek 3 megapixeles a kamerája, de nullával egyenlő.
4/9 A kérdező kommentje:
csak is érintőképernyőset szeretnék, olyat amiben csak visruális billentyűzet van nem pedig sima mert az nekem hamar kikopna:$ az xperia-k amugy sem tetszenek
2012. ápr. 27. 23:08
5/9 A kérdező kommentje:
a samsung galaxy s plusról mi a véleményetek? nemtudjátok fehérben meglehete rendelni a tmobile-tól?:/ nagyon sok telefonnál észre vettem a tmobile-oldalán azt is, hogy az van kiírva x telefonnál, hogy nincs benne vaku meg nem cserélhető hátlapos, közben meg bnőmnek ugyanolyan van, minden ugyanaz a fajta stb..és neki vn benne vaku plus fehér hátlap hozzá volt
2012. ápr. 27. 23:11
6/9 anonim válasza:
Xperia ray 50k-ért vagy sony live 36-ért.
7/9 anonim válasza:
Mennyit akarsz rá költeni?
Amúgy Samsung Galaxy-ból csak a drága (SGS és jobb) telefonok jók, az összes többi (Ace, Mini, Gio) hulladék.
ZTE Skate és Blade szintén, stb.
8/9 anonim válasza:
Igaz csak megrendelhető fehér kivitelben, mert speciál a T-Mobilenál csak fekete van, de SE Live with Walkmant vásárolj... :) imádnád, ebben biztos vagyok! (:
36 000 Ft dominósan. :)
9/9 anonim válasza:
Sony Ericsson Xperia arc S kapható fehérben és többet tud a Galaxy S Plusnál. T-Mobilnál 65ezer forit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!