Szeretnék egy új okos telefont. Szerintetek milyet vegyek?
Ace-t nevegyél egy elavult szar.
800 Mhz-s processzorja van és 3.5 inches képernyője ahoz gyenge az a felbontás.
Inkább vegyél vlmilyen Sony-t Neo-t vagy Motorola Defy, Defy+,
Se live with walkman
Jó kijelzo
5mp hd kamera,sztereo hangszórós
480x854
3,2 col,
És jön rá az android 4.0
Szerintem Galaxy W-t vegyél új igaz 71.000 de ottvan
3.7 col
480x800
5 megapixel
ledvaku
1.4 GHz scorpion processor
205 ös grafikus gyorsítás
32 Gb-ig bővíthető
igaz csak TFT kapacitív kijelző de ha nincs épen egy super amuled kijelző a közelben minden ver.
Szerintem ez a legjobb választás
Ray jó telefon, mint az összes Sony (Ericsson) újabb modelljei.
A legnagyobb hátránya a 3.3"-es kijelző, az szerintem elég kicsi, 3,7 és 4,3" között van az ideális képernyőméret, valakinek nagyobb, de 3,7"-nél kisebb szerintem nem valami használható.
Xperia Neo pont 3,7"-es, és ugyanaz a hardver, inkább azt venném.
A live with walkman addig jó, míg egér markod van.
A Defy/Defy+ nem rossz választás, ha strapatelefon kell, másfelől nincs hivatalosan magyar nyelv hozzá.
Az ace felejtős, ha jót akarsz magadnak, az ára már megjelenéskor sok volt a tudáshoz képest, nemhogy most.Ma már egy teljesen felejtős darab, izzad a touchwizzel, akadozik, fagyogat, bár egy cm7 megoldja a problémát.
A Ray és a W között tudásban semmi különbség nincsen, hardveres szempontból elhanyagolható a különbség, illetve a ray-re jön az ics.
Ha ezek között gondolkodsz, akkor a ray egy jó választás lehet az árához képest meg főleg.
Középkategóriában egyértelműen Sonyk között kell nézelődni, mert nincs nála jobb ár/érték arányban.
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!